Ferry9

Tuto knihu jsem četl jako první knihu od J. Rollinse a opravdu skvělá. Nemohl jsem si ji vynachválit. A proto od té doby jsem přečetl všechny jeho knihy a opravdu paráda.

Jak jsem začal číst tuto historickou ságu, věděl jsem, že jsem neprohloupil. Je to opravdu skvost. Každá kniha mě bavila od začátku do konce.

Jedna z nejlepších historických sérií, dost mě bavila. Chtěl jsem, aby to mělo i další pokračování bo to bylo fakt super. Ale zase někdy stačí dobrého málo, pak by to už nemuselo mít takové grády.

Skvělá kniha, dost poutavá. Takové detektivky mě baví :). Hned bych si ji zase přečetl.

Tak tahle kniha byla opravdu super, jako ostatní v sérii, není co vytknout. Taková dobrá akční detektivka. Konec opět napínavý, jak kdybych sledoval akční film.

Tak tenhle příběh, mě dost zaujal. To rozuzlení bylo opravdu drsné. Jack Reacher je prostě skvělá knižní série.