Za cenu života přehled
Lee Child
Jack Reacher série
V pustině Nebrasky se vznáší smrtelné nebezpečí… a Childův hrdina Jack Reacher ho strhne přímo na sebe. V příběhu připomínajícím kouzlo kovbojky se jeho hrdina dostane do konfliktu s Duncanovými, místním klanem terorizujícím celé okolí. Na místě ho však zdrží nevyřešený případ osmileté dívky, která už před několika desetiletími beze stopy zmizela. Duncanovi samozřejmě chtějí, aby Reacher odešel – nebo zemřel. A nesnaží se skrýt pouze dávné tajemství. Očekávají také tajnou dodávku, která má zpoždění – a oni mají zákazníky, které není radno dráždit.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2011 , BB artOriginální název:
Worth Dying For, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za cenu života. Přihlašte se a napište ho.
Začal jsem číst hned po dílu 61 hodin, abych věděl jak to s Reacherem dopadlo. Moc jsem se tam toho nedozvěděl. Přežil ,,výbuch", což bylo jasné, ale víc nic.
Kniha ovšem jedna z lepších. Moc se z nikým nemazlil a mrtvých jak ... no zkrátka plno. Vykopejte jámu a tam je naházejte. Co taky jiného ve státech spojených.
Oddychovka.
Reacher.
Child.
Tak zase někdy.
Kniha Za cenu života v seznamech
1999 | Jatka |
2000 | A přece nezemřeš |
2000 | Varovný signál |
2001 | Nezvaný host |
2005 | Výstřel |
Za mně jeden z nejlepších Reacherů, to se Childovi povedlo. Kniha mě bavila, četla se sama. Je pravda, že tam bylo až moc mrtvých než v jiných jeho knihách a Jack byl úplný superhrdina, ale na druhou stranu byl vtipnější než jindy a nebylo tam moc armádního popisu, konec překvapivý, i když jsem čekala že bude napínavější, byla to super oddychovka.