Volný pád přehled
Lee Child
Jack Reacher série
NEZAHRÁVEJTE SI S JACKEM REACHEREM! Jedenácté září změnilo Reacherův tulácký život jedním praktickým způsobem. Kromě skládacího kartáčku na zuby s sebou začal nosit průkaz totožnosti s fotografií. Přesto se mu stále daří zůstat téměř nevystopovatelný – nejlépe, jak je to v Americe vůbec možné. Proto když dostane zprávu od člena své staré vojenské jednotky, ví, že se musí jednat o smrtelně vážnou záležitost: chci, abys sehnal dohromady naši starou partu. Se zvláštními vyšetřovateli si není radno zahrávat. Vždy kryjí záda jeden druhému. Nyní našli jednoho z nich mrtvého v kalifornské poušti. A dalších šest není vůbec k nalezení. Nezahrávejte si Jackem Reacherem. Jeho kamarádi se dostali do obrovských nesnází a to on nehodlá připustit. Nyní ani kdykoliv jindy.... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2008 , BB artOriginální název:
Bad Luck and Trouble, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Volný pád. Přihlašte se a napište ho.
![hana1039 hana1039](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/302961/m_hana1039.jpg?v=1729408027)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Audiokniha:
Další zběsilé pátrání s Jackovou (jen polovinou)bývalou partou přátel, která se snaží zjistit,co se stalo s druhou polovinou kamarádů z doby vojenské...
![majakmp3 majakmp3](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/142341/m_majakmp3-Ivq.gif?v=1620980741)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Jiné, přesto stejně dobré - netypicky klasický Child.
V knize Volný pád velmi překvapivě nepůjde o sólo akci Jacka Reachera, ale o týmovou operaci jeho bývalé jednotky.
Polovina bývalých spolubojovníků je nejprve nezvěstná a poté mrtvá. Je třeba zjistit proč, zabezpečit jejich rodiny a v neposlední řadě pomstít zabité kamarády.
Akce stíhá akci, ale přitom vše dává smysl a je pečlivě promyšlené a naplánované. Kniha je napínavá, mezi jednotlivými postavami funguje chemie a nutí Vás číst/poslouchat dokud se nedostanete na poslední stránku.
Třešničkou na dortu je interpretace Vasila Fridricha, která je jako vždy fenomenální.
Hodnotím 90%.
Kniha Volný pád v seznamech
v Mé knihovně | 212x |
1999 | ![]() |
2000 | ![]() |
2000 | ![]() |
2001 | ![]() |
2008 | ![]() |
Průměrná akniha o vyšetřování úmrtí člena z bývalé vojenské jednotky. Zpočátku se příběh jevil jako velmi zajímavá a nápaditá detektivka, poté zbytečné dlouhé pasáže mi odváděly myšlenky. Spíše zklamání.