Filip555 komentáře u knih
Tato kniha by rozhodně neměla chybět v žádné dětské knihovničce. Jednoduše stará dobrá lety ověřená klasika.
Toto je typ knihy, u které když ji začnete číst, tak tím napětím jak to vše dopadne nemůžete přestat. Dvěma slovy úchvatný příběh.
Jestli je někdo, kdo knihu Malý princ ještě nečetl, tak ať neváhá a okamžitě běží do knihovny. Osobně ji považuji ze jedno z nejlepších a nejzajímavějších literárních děl.
Jednoduše kniha plná humoru, která rozhodně stojí za přečtení. Jedna z nejlepších knih české klasické literatury.
Pravděpodobně nejznámější a jedna z nejlepších knih Julese Vernea. Ten čtenářský zážitek rozhodně stojí za to.
I když nejsem velký milovník poezie, tak sbírku balad od Karla Jaromíra Erbena mám moc rád a velice obdivuji jeho tvorbu. Určitě by některé z balad měl znát každý.
Nemám slov. Kniha mě neuvěřitelně zaujala a myslím si, že by si ji měl přečíst každý. DOPORUČUJI!!!
Dosud jsme žádnou knihu tohoto charakteru nečetl a jsem rád, že jsem si vybral zrovna tuhle. Příběh se lehce čte a je jedním slovem fascinující. Doporučuji!!!
Chvilku jsem váhal jestli, jestli si mám knížku přečíst. Když jsem si ji nakonec přečetl, usoudil jsem, že jsem rozhodně neudělal chybu. Určitě můžu vřele doporučit!!!
Tato kniha dokonale připomíná rčení:,, Člověk pozná, co měl, až když to ztratí." Při čtení knihy si uvědomíte, jakou cenu má rodina, a možná si ji budete i více vážit. I zápletky v knize byli chvalitebné a měly zajímavé rozuzlení.
Tato kniha je jedna z nejvtipnějších, co jsem kdy četl. I když se fotbalu nevěnuji, tak mě příběh velmi bavil.
Tato kniha mě maximálně překvapila. U povídek jsem se ani trochu nenudil a ta krásná čeština... DOPORUČUJI!!!
Tato kniha byla jedna z prvních, kterou jsem jako dítě četl. 100% doporučuji.
Po předčtení knihy ,,Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel", jsem si nemohl představit, že by se spisovateli povedlo napsat srovnatelně výborné pokračování. Povedlo se mu to.
Osobně si myslím, že Ezopovy bajky by si měl každý alespoň jednou přečíst. V tomto literárním žánru těžko najdete konkurenci.
Mám rád postavu Sherlocka Holmese a ani kniha mě nezklamala. Ideální čtení nejen pro milovníky detektivek.
Chvilku jsem se rozmýšlel, kolik hvězd mám knize udělit. Některé povídky se mi zdáli moc zdlouhavé, ale naopak některé mě bavili a mám je v hlavě ještě teď. Kniha patří k neodmyslitelné české klasice a můžu doporučit.
Nejdříve jsem příběh viděl ve filmové verzi a nakonec mi to nedalo a přečetl jsem si i knižní předlohu. Zatím asi nejsmutnější a jedna z nejzajímavějších knížek, co jsem kdy četl. Určitě doporučuji.
U některých bájí nebo pověstí jsem se trošičku nudil. Ale i tak mě kniha mile překvapila a jsem rád, že jsem si ji přečetl.