Fodder komentáře u knih
Kingův průměr. Pěkně čtivé a pasáže od půlky byly dobře děsivé. Ale biblické myšlenky ke konci mě iritovaly.
miluju ten artwork, zasazení hry do steampunkového světa s magií je dokonalý a ač mě s kolegama po době přestala hra bavit, určitě se k ní rád někdy vrátím.
Překvapivé dílko. Prvních cca 100 stran se rozjíždí poměrně pomalu , ale od zjevení krále to začíná nabírat boží spád. Postavy jsou uvěřitelné a komplexní. Super!
Naprosto epický počin, který si bere to nejlepší ze starého dračáku a posouvá to o dvě úrovně výš. Doporučuju všem fandům fantasy a klidně i počítačových rpg.
Zpomalení oproti Ohni na vodě nevadí, příběh je ale z mého hlediska mnohem více rozvětvený a projít pouze jedním průchodem knihy působí necelistvě. Jinak velké plus za strhující začátek. :)
Nejlepší gamebook se kterým jsem měl tu čest. Příběh je svižně laděn směrem na východ Sommerlundu a ještě rychleji zpátky. Hon za legendárním mečem je uvěřitelný a opravdu epický. Není co vytknout.
Ano Lone Wolf je jedna z těch legendárních sérií gamebooků. A ano je dobře čtivý. Problém tohohle rozjezdu ale je že je opravdu náročný (pro začátečníka až odpudivě) a na první díl série zdlouhavý.
První díl je nutné zlo k tomu se dostat k Ohni na vodě.
Prokletý hvozd byl snad první gamebook, který jsem hrál a ač mě nadchl koncept hratelné knihy, obsah mě fakt dost vyděsil. Kniha je obtížná a verze kterou jsem získal do rukou v sobě měla hromadu chyb. Bylo pak velmi náročné knihu dohrát.
Asterion se hodně změnil. Hodně do temna. Skvěle čtivé, pokud jste fanoušek starého Asterionu, je tohle skvělý loveletter přesně pro vás.