Forestlia komentáře u knih
Já nějak nevím. I když se mi knížka četla opravdu pomalu, moc jsem si to užívala. Oblíbila jsem si naprosto každou postavu. Každý měl svůj vlastní charakter a prostě jsem jim to všem věřila. Hlavně proto mě mrzí, že ke knížce musím mít několik výtek. I přesto, že po pomalejším začátku byla knížka doslova nacpaná akcí, když o ní přemýšlím mám pocit, že se tam vlastně nic nestalo. Nějaké pasáže mohly být rozhodně kratší. Potom taky Drak. Je líčen jako mocný a tajemný čaroděj. A ze začátku to tak bylo. Ale postupem příběhu mi přišlo, že to nějak opadává a ke konci to vypadalo, že vlastně skoro nic neumí a Agniezka byla mnohem větší "chlapák" než on.A poslední věc je vztah hlavní hrdinky a draka. Jeho vývoj mi přišel skvělý a opravdový, ale bohužel podle mého mu bylo věnováno hrozně málo a zasloužil by si o moc víc prostoru.
I tak se mi ale knížka líbila. Příběh je nový a jedinečný a rozhodně stojí za přečtení.
Absolutně nejlepší knížka jakou jsem kdy četla. Skvělý, promyšlený svět plný těch nejsympatičtějších postav jaké jsme kdy ,,poznala".
Tahle kniha se mi moc líbila.Byla vtipná,hezky napsaná,dojemná....SKVĚLÁ.Viděla jsem i film, který byl trochu jiný, ale taky hezký.Knihu všem doporučuju. Bezpochybně patří k mým nejoblíbenějším.
Společně se sérií spirit animals je toto má nejoblíbenější kniha.Velmi zajímavý příběh a stále optimistický Sammy :) mě opravdu oslovili.Doporučuji a doufám, že přeloží i další díl.
Opět úžasná kniha tak jako všechny díly.Jen mi bylo líto té jedné smutné události s určitou postavou protože to byla jedna z mých nejoblíbenějších postav.Nechci prozrazovat o koho a jak se jedná kvůli těm co knihu ještě nečetli,ale ti co už ano určitě ví co myslím.Kniha byla plná akcí a velmi napínavá a já se nemohu dočkat dalšího dílu.
Skvělá kniha.Je to moje nejoblíbenější série a určitě doporučuji přečíst si i další díly.