frantisek8863 komentáře u knih
Povídky ze života skvělého hrdiny Conana, kde se prolíná meč, magie a svaly ve prospěch dobra. Ač jednoduché příběhy bez hloubky, o to zajímavé a prudce čtivé.Doplněné obrázkem Káji Soudka, kde jsou muži vybaveni svaly a odhodláním, kouzelníci magií, monstra drápy a ženy fyzickou krásou a svými přednostmi jak jen to K. Saudek umí.
Příběh nové postavy Cormaca od R. E. Howarda, kdy se Římská říše hroutí a poskytuje prostor novým národům a pro stará božstva.
Skvělé pokračování příběhů barbara Conana tam kde R.E.Howard skončil a několika jeho příznivců, kteří pokračovali dál.
Povídky ze života svalnatého Cimmeřana Conana, které se parádně čtou.
Fantasy příběhy ze života tuláka a nájemného lupiče a bojovníka z Cimmerie.
Válečný příběh ze Stalingradu, který je dobře čtivý, lépe rozpracovaný a širší než film.Kniha dává více informací o lidech a bojích za války na tak malém prostoru.Pohledy Sovětů a Němců na situace ve Stalingradu jsou zajímavé, šokující a místy dojemné. Zakončení knihy bylo takové jaké si autor přál.Pro mě smutný závěr protože se s postavami člověk sblíží, ale je to o válce, boji a smutku. Byl jsem překvapen bojovým a univerzálním využitím ostřelovačů během bojů. Později mě to vedlo k tomu, abych si přečetl knihu se zápisky samotného Zajceva.