fraste

jedna z knížek,kde jsem se rád díval dopředu,co mě čeká, naprostá spokojenost jako u Poselství růží

naprostá spokojenost,snad proto,že jsme loni v Izraeli byli,je to jiné,když se člověk vrací na místa,kde osobně byl

celkově spokojenost,svět byl stejně krutý jako je dnes,jen prostředky byly jiné, pro mě zajímavá byla iluze smrti,zpomalení metabolismu, stejně jak u Shakespeara,kdy byla uspaná Julie,zajímala by mě látka,která byla použita

velmi dobrá četba, i odborně to celkem sedělo, na nic proti logice jsem nenarazil, příjemně strávený čas, ale toť vše

myslel jsem si, že autora znám, tentokrát zklamání, vše nepravděpodobné i neoriginální, nevím, čekal jsem víc

Obecně se mi knížka líbila, taky jsem ji přečetl velmi rychle, jistě mám výhrady, univerzitní profesor likviduje mafii, takže nadnesené, ale příběh dobrý,logika věci přítomna, na konci nemám žádné otázky,celkově ne nadšení,ale spokojenost

zajímavá a čtivá knížka, zvláštní bylo, že jsem ji četl vždy v delších intervalech, když jsem ji četl,zajímala mě,ale dlouho jsme se nebyl schopen k ní propracovat, takže jsem mezi tím četl časopisy,divadelní programy,dlouhé intervaly,kdy jsem se jí vyhýbal, nejsem zklamaný,ale jsem rád, že tuto knížku mám za sebou....

Knížku jsem měl dlouho doma,nelákala mě, nakonec celkem milé překvapení, dobře čtivá i zajímavé informace jako Fibonaciho řada čísel, Pascalův trojúhelník, i osobnost Napoleona, spokojenost

když jsem si tu knížku vzal a podíval se,že je prakticky bez dialogů, jen vyprávění, dopisy, měl jsem ze čtení obavy, ale kniha mě výrazně překvapila, čtivá,zajímavá, spousta informací o Evropě v té době, určitě mě nenudila

knížka se četla dobře,detektivní příběh ze 16,století,záměně Francesky za Porcii jsem nevěřil, ale bez toho by tento příběh nemohl existovat. Salome od téhož autory byla lepší....i když kdo ví....

tak nevím, mám tohoto autora rád, ale tento román jsem četl po Kenu Follettovi, tak se mi zdál takový plochý, nestrhl, nenadchl, prostě jsem jej přečetl

pro mě fantastická kniha mapující začátek minulého století, rád si počkám na dobu,kdy už jsem byl její součástí

velmi krásná kniha,zaujala mne od začátku do konce,málokdy jsem četl takhle rychle...

mám rád Shakespeara,mám rád příběhy,mám rád prolínání v čase,nemám rád střelbu v poslední vteřině....