frukeška komentáře u knih
Komentář k tomu prostě napsat musím :)
Tohle je vážně skvělá kniha. Jestli jste četli originál, tak si tohle přečtěte. U žádné knížky jsem se tak nezasmála. Líbilo se mi to víc, jak padesát odstínů šedi a těším se na další pokračování, které by mělo být a parodovat i další dva díly odstínů.
Doporučuji všem, kterým se originál nelíbil. S tímhle budete spokojeni.
Vážně nechápu, co na tom všichni vidí. Četla jsem to snad půl roku, než jsem se dopracovala ke konci. Na čtení dalšího dílu se opravdu v bližší době nechystám. Znechutila mě ta knížka a jsem díky tomu alergická na slovní spojení "vnitřní bohyně"
Já teda musím přiznat, že knihou jsem byla pohlcena od začátku až do konce. Kdybych nemusela, tak se od ní ani neodtrhnu a stále jen čtu. Od autorky jsem četla knihu Stále nezvěstná, se kterou jsem taky byla velmi spokojena a ani tahle kniha není jiná. Možná je o malinko slabší, ale má taky úplně jiný příběh. Pět hvězd však dát musím. Těším se, co dalšího napíše :)
Dokonce lepší, než první díl! Četlo se to samo a myslím, že zbožňuju Kim. Těším se na další díly :)
Tak tohle byl opravdu zkurvenej příběh! Ze začátku mě to moc nechytalo a pokud nebude ani vás, tak vydržte, protože tahle knížka za to stojí!
Řekněme jednoduše v pěti bodech:
* Nádherná, uchvacující obálka
* Zajímavé téma
* Občas nudné pasáže, které nevadí, když si nepřečtete
* Konec nijaký
* Kdyby hlavní hrdinka skočila z mostu, zlobit se nebudu
Zajímavá kniha. Dobře se četla a hodně mi připomínala knihu Báječné dny...
Konec knihy se mi ovšem zdál trochu nedotažený, a proto jedna hvězda dolů. :)
Naprosto fenomenální. Jedna z nejlepších knih, jaké jsem četla. Vřele doporučuji!
Geniální :3
"Nemám rád konce. Mám rád věci, které nikdy nekončí." - Simon Spier
Tak tenhle díl mě opravdu zklamal. Opravdu mě mrzí, že už kniha neměla takové kouzlo jako předchozí první dva díly :)
Tahle knížka mě naprosto uchvátila. Nemohla jsem přestat číst snad posledních dvě stě stran, i když už bylo po půlnoci. Musela jsem se dočíst ke konci, abych zjistila, co se stalo.
Skvěle napsané. Autoři navodili velmi napjatou atmosféru. :)
První knížka tohoto stylu a jak jsem se tak dívala. Moc takových (kluk s klukem) není.
Vážně divný styl psaní, ale co nadělám.
Radši to ani nečtěte pokud se nechcete unudit. Přečetla jsem 50 stránek a stačilo mi..