frutis888 komentáře u knih
Když jsem procházel knihkupectvím, tak jsem to záhledl a hned jsem si to musel koupit. Mám přečtenou celou sérii předešlých 6-ti dílů a tak nějak jsem zatoužil vrátit se do puberťackých let. Možná tam chybělo nějaké to spálené město, převlečení za holku nebo třeba plastická operace, ale i tak se mi to velice líbilo a poznámky Scotta Twispa mě mnohokrát pobavily. Ikdyž tady píše hodně lidí o zklamání, tak já jsem spokojený s návratrem k C.D. Paynovi (aspoň na chvíli, protože jsem to přečetl za 2 dny) :)
Kniha, která se dá číst v každém věku, ale v každém věku ji člověk pochopí jinak, což je na ní nejkouzelnější. Pro děti zajímavý příběh a pro dospělého kniha plná životní filozofie.
Když jsem byl malý, tak mně k této knize přivedla moje mamka. A jsem rád, že to udělala. Stala se knihou mého dětství. Někdy mi připadá, že Skandinávie je rodištěm snad nejlepších knižních autorů.
Napsaná jednoduše, ale měla pro mně hlubší význam z důvodu nemoci v rodině. Líbila se.
Super kniha. Úžasně zakomponovaná filozofie a psychologie do velice čtivého příběhu. Dostala se snad skoro na vrchol mých přečtených knih.