gaaabi gaaabi komentáře u knih

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Pro mě super počteníčko, napětí jako blázen... trošku mi chyběla Saga Bauerová a vůbec mi nechyběl Jurek Walter. Ale co se to najednou objevilo na poslední straně? Saga Bauerová s anagramem Jurka Waltera! To jsem zvědavá, o čem to příště bude, myslela jsem, že dost už bylo Jurka Waltera...

25.01.2021 5 z 5

Dobrý proti severáku Dobrý proti severáku Daniel Glattauer

Dobrý čtení, dobrý poslech audioknihy a v neposlední řadě i dobrý divadlo v Českých Budějovicích - zvláště skvělá Helena Dvořáková!!!

Zloději zelených koní Zloději zelených koní Jiří Hájíček

Miluju vltavíny, knížka je super!

Selský baroko Selský baroko Jiří Hájíček

Nelze jinak... já v tom kraji žiju a tak vlastně čtu o něčem, co je mi velmi, ale velmi blízké....

Rybí krev Rybí krev Jiří Hájíček

Pro mě nejkrásnější kniha pana Hájíčka, hodně mi připomíná mé dětství... My Budějčáci ho nemůžeme nemilovat!

Plachetnice na vinětách Plachetnice na vinětách Jiří Hájíček

My z Budějc máme Hájíčka rádi, je to tak trochu o nás, že?

04.01.2021 4 z 5

Hrdý Budžes Hrdý Budžes Irena Dousková

Audio s Bárou Hrzánovou je prostě top! Moc mě pobavilo (i když je to čtení i o smutných věcech).

04.01.2021 5 z 5

Clona Clona Samuel Bjørk (p)

Čte se dobře, ale už mě tak neuchvátila, jako ty dvě předchozí - proto o hvězdičku méně.

04.01.2021 4 z 5

Deset malých černoušků Deset malých černoušků Agatha Christie

Klasická skvělá detektivka a skvělá i jako audiokniha čtená panem Vladimírem Čechem. R.I.P.

30.11.2020 5 z 5

Vrazi bez tváře Vrazi bez tváře Henning Mankell

Je znát, že kniha je staršího data, nicméně nebudu nic kritizovat, dalo se to číst.

30.11.2020 2 z 5

Sova Sova Samuel Bjørk (p)

Opět excelentní druhý díl série, nelze říct, že by byl některý z nich lepší... moc mě to bavilo a zejména se mi líbí to, že Mia už jde tím správným směrem a nechce nám umřít. To by byla vážně škoda, je to super a stejně jako první díl by tato kniha zasloužila aspoň o hvězdičku víc.

24.11.2020 5 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Rozhodně velmi čtivé, propracované, zajímavé postavy, pro mě obzvláště sympatický Holger (tím, že nepije alkohol na rozdíl od svých kolegů z knižní konkurence) a chytrá Mia (mám ráda takový typ hrdinek). Pět hvězdiček je možná i docela málo...

24.11.2020 5 z 5

Přistižen Přistižen Harlan Coben

Nemůže urazit...

01.11.2020 4 z 5

Jana z Hvězdy III. - Květina z Ameriky Jana z Hvězdy III. - Květina z Ameriky Gerald Messadié

Podle mě trochu lepší než druhý díl, ale pořád - trochu pohádka, doporučeno v knihovně, úplně unesena jsem nebyla, ale dá se... každá kniha obohacuje.

Jana z Hvězdy II. - Vlčí soud Jana z Hvězdy II. - Vlčí soud Gerald Messadié

Podobně bych hodnotila jako první díl - trochu pohádka, doporučeno v knihovně, úplně unesena jsem nebyla, ale dá se... každá kniha obohacuje - zde mě bavila vlčí problematika.

Jana z Hvězdy I. - Růže a lilie Jana z Hvězdy I. - Růže a lilie Gerald Messadié

Trochu pohádka, doporučeno v knihovně, úplně unesena jsem nebyla, ale dá se... každá kniha obohacuje.

Trajekt Trajekt Mats Strandberg

Na horory se nedívám... tohle je fakt pecka! Děkuju za napínavé počteníčko - doporučuji všem, kteří mají rádi napětí.

01.11.2020 5 z 5

Pravidla moštárny Pravidla moštárny John Irving

Citlivý, náročný, čtivý příběh pro chytré, citlivé a inteligentní čtenáře! Pro mě nejlepší od Irvinga a jedna z best of mých přečtených knih. Navíc - audiokniha čtená panem Mrkvičkou - to je pecka! Pane Mrkvičko, děkuji mnohokrát, díky vám jsem si knihu dala ještě jednou a stálo to opět za to!

08.07.2020

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Oddechovka, typický Hartlův styl, u mě plně splnila svůj účel- odpočinout si na sluníčku na zahradě... trošku mě jenom zarážely podobné motivy a podobnost postav s Okamžiky štěstí, ale co jiného čekat od stejného autora... a pro mě lepší než Okamžiky štěstí. V kategorii knih tohoto typu je to fakt super počteníčko!

08.07.2020 5 z 5

Drž se Drž se Harlan Coben

Čte se to úplně samo... a je to napínavý jak kšandy!

08.07.2020 5 z 5