Gabetina komentáře u knih
Harry je láska a tohle pokračování se mi teda líbilo! Ze začátku, se mi do toho nechtělo, protože už to prostě neni ten Harry a Bradavice, jako dřív, ale nelituju, že se mi kniha dostala do ruky.
A je to.. budde mi opravdu chybět kouzelnický svět
Film jsem viděla dříve než jsem četla knížku. Je to příběh u kterého snad každému ta slza musí ukápnout. Hazel Grace a Gusovi hvězdy sice nepřály, ale Johnu Greenovi teda sakra přály a povedl se mu napsat nezapomenutelný příběh!
Druhá knížka od Agathy, co jsem četla. A bylo to něco! Nechápu, že jsem na tu knihu nenarazila dříve. Výborná, opravdu smekám... A kdo je vrah? Netroufla jsem si na někoho vsadit, protože jsem celou dobu tápala a proto epilog a vůbec to rozuzlení mě dostalo.)
Knihu jsem dostala až k Vánocům. Asi se stane mou každoroční vánoční a sváteční knihou. Jsou to milé a nenáročné příběhy, na ty pochmurné zimní večery to pravé. Povídky se mi líbili všechny, ale první u mě vede. Část Greena mi trochu připomínala jeho Papírová města.
Za mě povedený! Bylo to vtipné a příjemně oddechové. Mě určitě nezklamala :)
Za mě super! Krásný romantický příběh s krásnými popisy přírody. Bylo to čtivý a bylo to sladký. Od Moyes má první kniha ale ráda se vrhnu i na jeji další díla. Líbilo a doporučuju ))
Byla to má první dvojjazyčná kniha a zároveň i první od A. Christie. Povídky se mi líbili, byly čtivé a řadím to k oddechovkám. :)
To bylo něco! Konec knížky jsem hltala a nemohla jsem se od ní vůbec odtrhnout. Skvělý prolínající se postupný děj a gradace. Od Olsena je to má první přečtená kniha ale už teď vím, že s oddělením Q se ještě setkám. Doporučuji také filmové zpracování.
Pro mě, jako příznivce Browna to byl zážitek! Na začátku začala pořádná jízda která pro mě skončila až tou poslední stránkou. Připouštím, že tam mohlo být méně toho "běhu" ale dá se to odpustit. Téma mě dostalo, občas jsem si kladla otázky, kam doopravdy spějeme. Jsem velice zvědavá na další díle, který snad tedy bude o Praze.
Této knize jsem dlouho odolávala, až mi jednou kamarádka se slovy " něco ti musím půjčit " přinesla Bábovky. Českým autorům jsem moc nevěnovala pozornost, ale asi tedy začnu. Kniha byla příjemně čtivá a příběhy byly tématicky zajímavé a bavilo mě to navazování. Uznávám, jako většina tady, že jsem se občas ve jménech ke konci už taky ztrácela...ale myslím si, že i tak se k ní někdy ráda vrátím.
Když jsem začala knihu číst, přečetla jsem si komentáře.. Bylo jich dost negativních,tak jsem se bála, co mě čeká. Kniha mě ale překvapila.. byla milá, čtivá a měla zajímavý děj. Je to má první kniha od této autorky a určitě dám šanci dalším jejím knihám :)
Knížka úžasná, krásně čtivá,.. Čekala jsem, jak je zvykem u Sparkse, že mi budou téct slzy snad u každé stránky ale objevili se jen letmo. Stejně ale řadím Sparkse mezi nejlepšího spisovatelé romantických příběhů. A určitě doporučuju film, taky Vás dostane!
Na tuto knížku jsem se dost těšila a následovalo zklamání. Čekala jsem od ní víc... Už jen, když na obálce píšou, že je to nutnost pro fanoušky Zmizelé a Dívky ve vlaku. Kniha neměla žádnou extra gradaci, jen trochu překvapivý konec.