gargamelka gargamelka komentáře u knih

Sex a třetí říše Sex a třetí říše Zbyněk Válka

Zajímavý název knihy, který povedeně láká čtenáře, ale zase takové pikanterie se nedozvíme. Prostor je také věnován některým ženám, mužům a jejich stykům..základní životopis. Čte se snadno, doplněna o fotky, spíš oddychovka

26.08.2018 4 z 5

Slova tesaná do mramoru Slova tesaná do mramoru Lucius Annaeus Seneca

Skvělá knížka, která je plná pravdy

26.06.2018 5 z 5

Lovec v pasti Lovec v pasti Sofie Králová

Nenáročná, oddychová a hlavně zajímavá knížka. O tajemství, charakteru a životě :)

18.06.2018 5 z 5

Jsi jako slunce Jsi jako slunce Táňa Keleová-Vasilková

Nepříliš optimistický příběh, ač do jisté míry bohužel ze života. Nikdo to nejsme na vždy, ale kniha se snaží i do jisté míry pomoci-zamyslet se nad životem

12.05.2018 4 z 5

Mluvit o ex… není dobré pro sex Mluvit o ex… není dobré pro sex Alena Jakoubková

Příjemná oddychovka pro duševní hygienu. Kniha o tom jak se někteří do jisté míry mění a přitom nemění :) A ty zakomponované pokrmy...to se sbíhají sliny :)

12.05.2018 4 z 5

Poslední pomoc Poslední pomoc Martin Pospíšil

Sbírka krátkých povídek ze života (možná některé přibarvené..) První povídka a babča v bazénu :-D tak to snad. Nenáročná, úsměvná oddychovka

26.02.2018 3 z 5

13. komnata milenek 13. komnata milenek Tomáš Kristl

Kniha je napsána jednoduše, krátké kapitoly jak z pohledu muže, ženy, přátel. Něco jako zpověď, osvětlení proč, nač, vnitřní pocity...

08.02.2018 3 z 5

Ostrov Svobody Ostrov Svobody Tomáš Kristl

Knížka se čte jednoduše a hladce. Příběh nabádá nad zamyšlením se nad naším životem. Spěcháme, neužíváme okamžiku a nevidíme krásu okolí.

14.12.2017 4 z 5

13. komnata milenek: Uzavřený kruh 13. komnata milenek: Uzavřený kruh Tomáš Kristl

Kniha se čte lehce, jednoduše, má spád. Přečtena za jeden den. Je o blízkosti, vztazích, naději a boji, něčem mezi nebem a zemí...

16.10.2017 5 z 5

Obrazy ze života M. Obrazy ze života M. Svetlana Žuchová

Něco na způsob deníku. Autorka popisuje co se v daném časovém úseku odehrávalo, sdílí pocity, nálady, okolí. Jednoduše se vypisuje. Hlavním tématem je postupná ztráta matky. Co si člověk uvědomí, že mnohdy rodiče bývají nepříjemní, ale všichni tu jsme na nějaký čas... a pak litujeme jak jsme se chovali, že jsme nezavolali, nepřišli, nepopovídali si

26.09.2017 3 z 5

Pravdomluvní sedmilháři Pravdomluvní sedmilháři Sofie Králová

Nenáročná kniha, která by mohla být ještě tenčí, kdyby neměla tak velké odskoky mezi jednotlivými odstavci. Ale na druhou stranu se díky tomu čte velmi rychle, přehledně a snadno.
Věta z knihy: Touha neznamená,že to udělám, touha od skutku je hodně daleko.

07.08.2017 4 z 5

Vesmír je ženatý Vesmír je ženatý Karin Krausová

Nenáročná oddychovka s dvojsmysly, která pobaví :)

07.08.2017 4 z 5

Pravidlo průšvihu Pravidlo průšvihu Petra Vernerová

Přečteno během opalování. Kniha se čte jednoduše, nenáročně. Prostě oddychovka.

20.07.2017 3 z 5

Je mi třicet a jsem single Je mi třicet a jsem single Ilona Kleníková

Knížka krátkých fejetonů ze života single. Popisuje strasti (možná i pozitiva?) singl, do jisté míry s nadhledem a humorem. Nenáročná jednohubka

16.04.2017 3 z 5

Čistá láska Čistá láska Jana Benková

Příjemná nenáročná oddychovka, která příjde vhod pokud potřebuje přijít na jiné myšlenky. Líza a její sestra Matylda mají cukrarnu. Aby měly více peněz do zálohy je Liza vyslána do města do korporátu. Tam celý příběh začíná mít na obrátkách. Sexy šéf, Lízu štve, že si ji vůbec nevšímá. Proto pozmění své oblečení a tím to začne... Je bezhlavě poblazněna do šéfa, který ji má pro pobavení, zárověn do příběhu začíná být vnesena linka lehce detektivní a postava nového souseda. Dějí se divné věci, od pobláznění do šéfa,tak zájem souseda po rozbitou výlohu...
Zároveň je kniha dopněna o několik sladkých receptů:-)

26.02.2017 4 z 5

Melouch Melouch Michal Viewegh

Jednoduchá, kratší kniha, která bohužel moc nenadchne a nepotěší. Jsou to vlastně dva příběhy v jednom s rádoby "detektivní" zápletkou.

25.10.2016 2 z 5

Co má společného malá nožka s Kamasutrou Co má společného malá nožka s Kamasutrou Olina Táborská

Děj ze života. Seznámení na nás číhá na každém rohu:-) A vše zlé je pro něco dobré. Díky společné kamarádce se seznámí. Hlavní hrdiny to k sobě táhne, až se hnedle od sebe odpudí. Jelikož jejich komunikace nebyla to pravé ořechové.

17.08.2016 4 z 5

Nahá před Bohem lásky Nahá před Bohem lásky Markéta Nocourová

Oddychová, jednoduchá a nenáročná knížka. Jednotlivé kapitoly čtenáři autorka osvětlí svým komentářem jak, proč, kdo, co... Knížka má zajímavý název pro to mě zaujala, celkově jsem očekávala něco víc. Není špatná, ale nic extra "Tak jako na pohůdku."

09.08.2016 2 z 5

Nesesmilníš Nesesmilníš Jan Bradička

Zajímavý příběh a hlavně název knihy, ve kterém je dost zdrobnělin. Konec je otevřený.

30.07.2016 4 z 5

Mrcha? Mrcha? Tereza Čiháková

Jedná se o knihu, která pojednává neotřele o dnešní době. Nakoukneme díky ní do podsvětí, politiky, vztahů, úspěchu etc. Knížka je zajímavá, čte se velmi dobře. Oddychovka. :-)

30.06.2016 4 z 5