Hakate komentáře u knih
Noc na Karlštejně miluji jako filmové zpracování, potěšilo mě, když jsem narazila na knižní verzi. Nebylo to vyloženě špatné.
Kniha mě bohužel neoslovila, mé druhé setkání s autorkou a bohužel tato autorka asi nebude mým šálkem čaje.
Další z knih, kterou jsem jako malá milovala a ráda se k ní vracím
Další z knížek, které mě provázely dětstvím a na které ráda vzpomínám
Série, na které jsme vyrůstali, skvělé sepsané příběhy, doplněné krásnými ilustracemi.
Série na které jsme vyrůstali, skvělé sepsané příběhy, doplněné krásnými ilustracemi.
Celá série mě doprovázela dětstvím, skvělé sepsané příběhy, doplněné krásnými ilustracemi.
Mé druhé setkání s autorem, a bohužel tentokrát s většinou nesouhlasím. J.J. bohužel není mým šálkem kávy a tak po dalších knihách už nespíš nesáhnu. Kniha byla o trochu lepší než Analfabetka, ale ani zde mě příběh neoslovil.
Prví setkání s autorem, Oddechové, humorné, čtení, ale nebavilo mě to.
zkusím mu dát ještě šanci v další knize.
Sloan není Theo a to je v první řadě si uvědomit. Nelze tyto dva srovnávat.
Takže na Thea na chvíli zapomeneme. Theo je Theo a Sloan ?? ...
Sloan je sympatická, bystrá a inteligentní, mladá mamima, pro kterou je rodina, především dcera na prvním místě., Občas drzá, s osobitým smyslem pro humor, jde si za svým. Není jen potápěčka, ale především policistka.
když jednoho dne najde při potápění tělo mladé ženy, život se jí změní a nastává boj na život a smrt. Tajemství spojená s mrtvou ženou, jsou postupně odkrytá a nastává hon za pokladem.
Příběh je plný napětí, dobrodružství, děj rychle plyne a dobře se čte. Vše podtrhuje prostředí oceánu, které je příjemným zpestřením.
Za mě super, pokud se Andrew rozhodně psát jako novou sérii, ráda si přečtu i další díly.
Do prasečí řitě, i tento díl byl neskutečná jízda. Trochu pomalejší začátek a následně spád, na který jsme zvyklý.
Některá tajemství jsou odhalená, některé otázky zodpovězeny, čekají nás akce/ reakce - důsledky jednotlivých činu, ale také další a další hádanky.
Setkáváme se opět se starou dobrou pětadvacítkou, mrchou Kozlovou a se spousty a spousty dalšími postavami.
Malou třešničkou je malý stařík Buny, který mi velmi připomíná známého skřítka Dobbyho.
Ilan dospívá a mnohý mě svým chováním opravdu vytáčí, ale také se potvrzuje, že Ilan není jen obyčejná dívka, ani obyčejný sklenař..
Byla brousič, pak dívka ...a co bude dál? .. to se snad brzy dozvíme v dalším díle.
Po prvním díle, jsem se bála, zda si autorka udrží lajnu ve skvělé rozjetým příběhu a světě. Druhý díl je snad ještě lepší a autorka dozjeteho vlaku skočila po hlavě.
Příběh plný přátelství/nepřátelství. Otázek a odpovědí, kladů a záporů. Stvůr a nestrův. Života a smrti.
Příběh plný tajemství a tajemna opět pohltí a nepustí (nejde prostě odložit a tak čtěte, čtěte... A čtěte).
S hlavní hrdinkou Ilan budete nejen procházet odlišným světem v nížinách a jejího dobrodružství, učení se novým věcem, ale také budete prožívat její emoce. Nejdůležitější otázkou přátelství a chránit její největší tajemství, odhalovat tajemství ostatních a prožívat každý její krok.
Ilan opět boku kapitána a pětadvacítky se nejednou ocitne v pařátech smrti a dalších útrap.
Pátrání po minulosti a budoucnosti. Spolu s Ilan Kapitána budete chvíli nenávidět, chvíli obdivovat a milovat zbytek dvacetpětky.
Tento svět a příběh opravdu pohltí.
Druhý díl rovněž doporučuji.
Těším se na další díl.
Pohádková klasika, úžasné a nezapomenuté příběhy.