Hakate komentáře u knih
Tuto knihu jsem jako malá milovala a četla snad pořád. Úplně jsem na ní zapomněla.
Nesmrtelná sbírka poezie. Právem v povinné četbě. Tajemné příběhy, které neomrzí.
Mezi mé nejoblíbenější patří vodník, zlatý kolovrat a svatební košile.
Krásné ilustrace, doporučuji pro malé děti, jako malá jsem příběhy milovala. Ráda se i ním vracím i teď.
Příběhy ledního medvídka byla jedna z mých nejoblíbenějších knižních sérii z dětských let. Ráda se k ní vracím i teď.
Wau, tak toto byla naprostá pecka.
Když jsem na knihu narazila poprvé, zaujala mě notice, ale jelikož byla kniha od české autorky ( které mi prostě nesedí) , knihu jsem odkládala. Nakonec na ní konečně přišla řada. A musím říct, že byla opravdu chyba knihu odkládat. (Takže pokud váháte, neváhejte a pusťte po hlavě do toho).
Milovníkům fantasy mohu jedině doporučit.
Hlavní hrdinka Ilan je sympatická, stejně jako muži z pětadvacítky, svět je rozmanitý, propracovaný. Skvělé fantasy příběh s prvky postapokalyptického sci-fi.
Jdu zjistit, jak si autorka vede v dalším dílu.
Knihu jsem dostala jako dárek v podobě audioknihy a jelikož se to me první setkání s autorem, neměla jsem žádné velké nároky.
Kniha mě tak mile překvapila.
Sympatické hlavní i vedlejší postavy, děj plyne, má spád, nekulhá, místy tajemný, místy trochu předvídatelný.
Příběh obsahuje více vražd, které mají určitý význam. Zařadila bych spíše žánrově mezi kriminálky než thriller.
Audiokniha je výborně načtena.
Celkově není to žádné wau terno, ale příjemné čtení. Dalším dílům se nebráním a ráda si je přečtu, pokud se mi naskytne možnost.
Opět skvělá knížka. Tentokrát se vydáváme spolu s Britt na její životní cestu. Tady byla Britt - Marie, kniha o tom, že nic není nemožné a nikdy není pozdě na nový začátek. Opět nechybí skvělý humor, hluboké emoce.
Skvělá kniha, úžasný příběh. Knize není co vytknout. Stejně jako u Oveho se střídají emoce jak na běžícím pásu. Místy kniha velmi zasáhne srdce, jindy zase brečím smíchy. Ke knize opravdu nejde napsat moc nic blíže, neboť cokoliv člověk zmíní, může zkazit pointu příběhu a tím pádem skvělý zážitek z knihy.. Takže jen doplním ... Jdu se pustit do Brit-Marie, ta "babyzna" si mě získala.
Po shlédnutí filmové verze, jsem se těšila na knižní zpracování.
V tomto případě je film mnohem lépe zpracován a dějové zapracování příběhu se mi líbilo mnohem více. V knize je hlavní pointa odhalená až moc brzy, kdežto ve filmu až úplně na konci.
Malér jménem Bella, přiznám se, že podle názvu, noticky a tomu, že kniha je určena dětem, jsem se těšila na pohodové čtení plného humoru a smíchu.
Už po prvních kapitolách mi došlo, že to bude knížka, kterou z valné části probrečím a také, že jo.
Bella je naprosto skvělá a už od prvních řádků jsem si ji zamilovala.
Nádherný a hluboký příběh s velkým poselstvím.
Doporučuji nejen dětem a milovníkům zvířat.
Skvělá zápletka, rozuzlení, humor, Vastra, Jenny i Strax patří mezi mé oblíbence, a ani mi tu nevadila Clara, kterou v lásce nemám :D ... Za mě zatím TOP :)
Velmi povedená Sbírka, ze světa DW,
doporučuji znát alespoň alespoň okrajově pozadí světa DW.
Tento díl se mi tolik nelíbil, nebylo to úplně špatné, ale nebylo to skvělé.
Pro milovníky DW snad povinnost :))
já se bavila, jako při seriálu. Nemám, co vytknout. Skvěle vystižen charakter Jedenáctky.
Snad jen, Clara.. ale to už jsou spíše osobní averze a kvůli tomu není potřeba stahovat *