HancaB82 HancaB82 komentáře u knih

Zajíček a tchoř Zajíček a tchoř Jana Burešová

Knížka s krátkými a pro děti poutavými příběhy. U mého syna asi největší úspěch měla kapitola Jak jeli do Prahy. Pro mě jako pro rodice, který čte dítěti před spaním byla pak zajímavá kapitola Jak se učili jazykolamy :-) Je tam jazykolam "Řekni třeba nejkulaťoulinkatějsi kulička," navrhl zajíček. Přiznám se,ze jsem dopadla jak ten tchořík. :-) Knížka je též pěkně ilustrovaná.

13.10.2018 5 z 5

Kryštůfek, Pú a balonek Kryštůfek, Pú a balonek Brittany Rubiano

Hezký příběh, ve kterém vše dobře dopadlo. Myslim, že bychom se měli inspirovat a občas se přenést do toho dětského světa. Děti mají jiný pohled na svět.

08.10.2018 4 z 5

Tik, Ťak, Ťuk. Pohádky o třech tučňácích Tik, Ťak, Ťuk. Pohádky o třech tučňácích Michal Černík

Pěkná knížka a moc hezky ilustrovaná. Krátké kapitoly, z příběhu plyne i poučení. Některé kapitoly jsou malebně napsané. Moc hezká kapitola byla Jak nevěděli, co je za den. Synovi se líbila Jak se Tik nastval a Jak kýchali. :-)

06.10.2018 4 z 5

Medvídek Pú - Semínka přátelství Medvídek Pú - Semínka přátelství Walt Disney

Hezký příběh. Myslim, že knížky Medvídka Pú nezklamou asi nikdy a kdo Medvika Pú má rád, rád si knížku přečte. Knížka se bude malým čtenářům líbit. Knížka vhodná k přečtení i pro menší děti. Je to krátký příběh, a tak u knížky vydrží.

17.09.2018 5 z 5

Příhody kocourka Zrzečka Příhody kocourka Zrzečka Tereza Davídková

Pěkná knížka o kocourkovi Zrzečkovi. Krátké kapitoly u kterých vydrží i malé děti. Knížka je jinak vhodná pro začínající čtenáře. Osobně se mi ovšem líbily více Nové příhody kocourka Zrzečka. Knížka je hezky ilustrovaná.

29.08.2018 5 z 5

Já, štěně Já, štěně Lenka Rožnovská

Moc hezká knížka psaná z psího pohledu. Kapitoly jsou krátké, a tak u čtení vydrží i malé děti. V knížce jsou i hezké ilustrace. Námět na knížku mi dal časopis Sluníčko - srpnové vydání 2018, kde byla ukázka z knížky.

24.08.2018 5 z 5

Přemožení pouště Přemožení pouště Jiří Hanzelka

Velice zajímavý cestopis! Všem doporučuji.

18.08.2018 5 z 5

Se zvířátky kolem světa Se zvířátky kolem světa Vítězslav Kocourek

Pěkná knížka pohádek. Pár jich bylo ne tak zajímavých. Nejhezčí byla asi Proč pes žije s člověkem, Proč se vlk vyhýbá medvedovi, Proč psi honí kočky a kočky myši a Jak si jelen a jaguar stavěli dům. Knížku mohu doporučit. V knížce jsou i pěkně ilustrace Heleny Zmatlíkové.

16.08.2018 5 z 5

Pohádky (7 pohádek) Pohádky (7 pohádek) Hans Christian Andersen

Pohádky pěkné. Ne všechny mají šťastný konec. Nejvíce se mi líbila pohádka Stříbrňák. Zajímavá byla i Cestující z dostavníku nebo Látací jehla. Knížka je jinak hezký ilustrovaná.

16.08.2018 4 z 5

Nové příhody kocourka Zrzečka Nové příhody kocourka Zrzečka Tereza Davídková

Příhody kocoura Zrzečka jsem synovi přečetla jedním dechem. Jsou veselé. Synovi se příhody moc líbily. Nejvíce se mu líbila Zrzek v odpadkovém koši. Knížka potěší nejen děti, ale i milovníky koček. V knížce jsou moc hezké ilustrace Zdeňky Študlarové. Synovi se moc líbil slovník Česko - kočičí :-) Knížka se čte dobře.

11.08.2018 5 z 5

S československou vlajkou na Kilimandžáro S československou vlajkou na Kilimandžáro Jiří Hanzelka

Velice zajímavý a poutavě napsaný cestopis!

26.06.2018 5 z 5

Desatero příběhů ze života hraček Desatero příběhů ze života hraček Nicola Baxter

Autorka Nicola Baxterová umí psát krásné pohádkové knížky. Toto je treti,kterou jsem svým dětem přečetla. Moc se synovi a i mně knížka líbila. Mně se mi asi líbila pohádka Medvídkův příběh O věrném přátelství. Jinak i ostatní byli moc pěkné. Vy co čtěte dětem před spaním, knížku si pujčte a dětem přečtěte.

12.06.2018 5 z 5

Štaflík a Špagetka Štaflík a Špagetka Alena Munková

Velice pěkná knížka. Při čtení jsem se zasmála nad tím co vyvedli. Přítelovi při malování pokoje,jsem četla jak Štaflík a Špagetka malují. :-) Ani nemůžu říci,která byla nejlepší. Všechny moc pěkné a všechny pobavily.:-) Doporučuji.

03.06.2018 5 z 5

O mašince Tomášovi 3 - Tomáš a jeho přátelé O mašince Tomášovi 3 - Tomáš a jeho přátelé Wilbert Awdry

Moc hezké příběhy o mašinkách. Malým milovníkům mašinek se knížka bude jistě líbit. Pohádky nejsou dlouhé, a tak u nich malý posluchači vydrží a vzhledem k tomu,ze v knížce jsou i velká pismena,je vhodná pro začínající čtenáře.

03.06.2018 5 z 5