HaničkaVodička HaničkaVodička komentáře u knih

Jíst, meditovat, milovat Jíst, meditovat, milovat Elizabeth Gilbert

Než jsem začala číst, viděla jsem snad x krát filmové zpracování s Julii R. (která je v roli, mimichodem jako vždy, skvělá). Knižka tedy pro mne byla jen jakýmsi doplňkem toho, co notoricky znám z filmu. Ale nejen z filmu, ale i ze života svého a mnohých dalších. Prostě a jednoduše...dokud sami neuděláme krok kupředu, budem stále a dokola hnít ve svém "poprděném" rybníčku, jehož hladinu rozčeří snad jen nožka vodouchova.
Za mne určitě palce nahoru :-).

07.06.2017 5 z 5

Zvonící cedry Zvonící cedry Vladimir Megre (p)

Jedna z nejkrásnějších knih, které jsem kdy četla.

Svět bez hranic Svět bez hranic Joe Vitale

Naprosto doporučuji. Technikou hooponopono "čistím" již mnoho let a dovoluji si "tvrdit", že je opravdu funkční ;-).

07.06.2017 5 z 5

Ranhojička Ranhojička Ricarda Jordan (p)

Pro člověka milujícího historii, potažmo historii lékařství, je příběh opravdu poutavý. Nechybí mu informace z dějin, tehdejší lékařské postupy léčení, táhne se jím růžová nit lásky... Knížku jsem měla s sebou na dovolené a přečetla ji během dvou dnů jako nic (má zhruba 550 stránek). Doporučuji.

07.06.2017 4 z 5

Chatrč Chatrč Wm. Paul Young (p)

V průběhu čtení knížky se mi do rukou dostal i film. Filmové zpracování mne nadchlo, jedno oko nezůstalo suché :-) a tak jsem v čtení pokračovala. Příběh je neotřelý, smutný i překrásný současně a i přes, pro mne ne moc zajímavý název publikace, je hluboký a citlivý. Je jedno, jestli jsem ateista, věříci v Boha nebo jiné "instituce", hloubka a intenzita příběhu mne zasáhne zas a znovu.

Léčebný kód Léčebný kód Alexander Loyd

Za mne bych příteli určitě doporučila. Ale jen příteli, který má chuť se sebou něco dělat. Obecná charakteristika techniky a její popis jsou na dostatečné úrovni tak, aby je mohl vyzkoušet i naprostý "samoléčící" začátečník. Nedovoluji si souhlasit nebo kritizovat efektivitu, toto je už na každém zvlášť.

07.06.2017 4 z 5

Anastasia Anastasia Vladimir Megre (p)

Když jsem ji četla poprvé, nacházela jsem pasáže, které mne nutily si říct: Něco tak překrásného jsem v životě nečetla. Za mne určitě doporučuji přečíst...a ne jen tento první díl, ale všechny.