hanka2381 komentáře u knih
Velký posun vpřed oproti prvnímu dílu, jak dejove(nejsou zde relativně opakující se motivy), tak stylem psaní-dlouhé popisy skutečností k takovému románu prostě patří a pro mne by mohli být i delší :) Tahle knížka mě opravdu bavila, precteno jsem měla za pár dní a o tom jaké dát hodnocení mam na rozdíl od prvního dílu jasno :)
Pro mne je to prostě něco dokonalého dívat se do knihovny na těch cca 5000 stránek, na můj nejoblíbenější fantasy příběh, na knihy ve kterých si každý najde to svoje a kterými jsem od první chvíle absolutně uchvácena.
Do seriálu jsem se okamžitě zamilovala, a tak jsem se rozhodla přečíst si knihu a porovnat ji se seriálem. Překvapilo mne, že seriál se opravdu knihy poctivě držel, a tak mi kniha moc nového nenabídla, očekávala bych více popisných informací, větší rozebrání postav, větší rozepsání milostných pasáží atd., navíc se nemůžu zbavit jakéhosi jednoduchého dojmu, který jsem měla už i u seriálu, ale tam to až tak nevadí..od knihy prostě čekám vždycky víc :) Jak už je zde níže psané, seriál je navíc zajímavější nádhernými záběry na krajinu a pro mne určitě i záběry na Rudého Jamieho :D :).. Vzhledem k tomu, že jsou knihy napřed, koupila jsem si tedy 4.díl - Bubny podzimu a uvidím jak se mi bude číst bez předchozího shlédnutí seriálu.