HankaL HankaL komentáře u knih

Na ostrově Na ostrově Tracey Garvis Graves

Úžasná knížka, neměla jsem pocit, že by něco přebývalo nebo chybělo a opravdu nevím co vytknout. Dávám plný počet hvězdiček

03.02.2015 4 z 5

Otevřená náruč Otevřená náruč Dorothy Garlock

Úžasná knížka, dobře se čte, zajímavý příběh a opravdu sympatičtí hrdinové, kterým jsem upřímně fandila. Co vytknout? knížka by možná mohla mít pár stran na víc.

01.02.2015 4 z 5

Rezistence Rezistence Veronica Roth

Kniha byla hezká, množná jsem čekala něco víc, ale za to že se dobře čaetla a příběh byl opravdu poutavý dávám 4 hvězdy.

30.01.2015 4 z 5

Temnou chodbou Temnou chodbou Lois Duncan

Abych pravdu řekla, od této knížky jsem moc neočekávala. Obvykle knížky tohoto typu nečtu, ale jednou jsem po tomto stylu sáhla. Knížka mne nezklamala, ba naopak mne mile přrkvapila. Příběh byl opravdu napínavý a poutavý, všechny studentky Blackwoodu mi byly sympatické. Snad nic bych ani nevytkla.

17.01.2015 5 z 5

Hrej férově Hrej férově Emma Hart

Knížka prostě super, přečteno na jeden zátah. Snad není ani co víc napsat...

12.01.2015 5 z 5

Učiněná katastrofa Učiněná katastrofa Jamie McGuire

Úžasný, líbila se mi víc tato knížka z pohledu Travise než z pohledu Abby. U knížky z pohledu Abby mi připadaly některé věci zbytečné.

31.12.2014 4 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

Úžasná kížka, jsem zvědavá jak skončí poslední díl.

28.12.2014 5 z 5

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Ze začátku jsem se vůbec do knížky nemohla začíst a i potom, co jsem se začetla mě knížka v některých částech přesrávala zajímat, připadala mi zbytečně natahovaná přelety Abby moc náhlé.

25.12.2014 3 z 5

Hrej hráčem Hrej hráčem Emma Hart

Úzasná knížka. Dokázala jsem se u ní uvolnit a skoro bych jí přečetla na jednou.

23.12.2014 5 z 5

Trápení Trápení Richelle Mead

Pěkná knížka, přestože mě začátek úplně neupoutal, tak později jsem se začetla. Líbí se mi kombinace hodného Setha a nezkrotného Romana a zaujala mě hlavně postava sukuby Giorginy, která mi připadá jako originální nápad.

21.12.2014 4 z 5

Poltergeist Poltergeist Kat Richardson

První díl (Šerochodec) jsem hltala a nemohla se od něj odtrhnout a tento díl mne ničím nezaujal.

13.12.2014 2 z 5

Svůdné nebezpečí Svůdné nebezpečí Wendy Higgins

Tato kniha se mi stejně jako její první díl moc líbila. Těším se na další díl a moc ráda si jej přečtu.

12.12.2014 5 z 5

Vévodkyně lucemburská Vévodkyně lucemburská Philippa Gregory

Od této autorky jsem všechny knihy zatím nepřečetla, ale tahle mne naprosto uchvátila.

08.09.2014 5 z 5