helenkan helenkan komentáře u knih

Ocelový polibek Ocelový polibek Jeffery Deaver

Zase napínavé čtení od začátku až do konce. A ten konec vás fakt překvapí.

08.07.2019 4 z 5

Rockové sólo Rockové sólo Kylie Scott

Občas sáhnu po nějaké romantice určené spíše pro mladší čtenáře a docela se pobavím. I když jsou si ty příběhy hodně podobné.

15.06.2019 3 z 5

Rebelský dědic Rebelský dědic Vi Keeland

Někdy mám pocit,že v některých současných romantických knížkách jsou nejdůležitější sprostá slova a postelové scény. Je to docela pěkný příběh,ale někdy méně znamená více.

14.06.2019 5 z 5

Splněná přání Splněná přání Jude Deveraux (p)

Přesně ta správná romantika na relax. A to mě baví.

10.06.2019 5 z 5

Chlapec na dřevěné bedně Chlapec na dřevěné bedně Leon Leyson

Tohle snad musí po přečtení zasáhnout každého. Mě teda určitě. Pokaždé když přečtu knihu na téma holocaustu,stále víc a víc obdivuji všechny, kteří tohle zvěrstvo přežili.

01.05.2019 5 z 5

Borec Borec Julie Garwood

Líbilo. Tuhle sérii,kde je jeden agent FBI lepší než druhý,tak tu já můžu. :-)

27.04.2019 5 z 5

Vždy přijde jaro Vždy přijde jaro Julie Garwood

Líbila se mi celá série. Jsem ráda,že ji mám v knihovně a můžu si znovu přečíst kterýkoli díl.

25.04.2019 5 z 5

Jsi jako slunce Jsi jako slunce Táňa Keleová-Vasilková

Hodně smutná kniha,zvláště pro nás kteří takovou ztrátu zažili. Při čtení se vám všechny vlastní bolestné vzpomínky připomenou. Život takový prostě je. Patří k němu nejen šťastné a krásné chvíle,ale i ty smutné a bolestné.
Jinak příběh pěkně napsaný a přesto, že si u něj pobrečíte,stojí za přečtení.

31.03.2019 3 z 5

Všechno, co jsme opustili Všechno, co jsme opustili Kerry Lonsdale

Ani tenhle díl mě nezklamal. Líbily se mi oba díly.

18.12.2018 4 z 5

Ptáci v trní Ptáci v trní Colleen McCullough

To jsem si pěkně pobrečela. Krásné.

15.09.2018 5 z 5

Poslední píseň Poslední píseň Nicholas Sparks

Další krásný a smutný příběh. Ale u Sparkse s tím už počítám dopředu a chystám si kapesníky. :-)

15.09.2018 5 z 5

P.S. P.S. Aňa Geislerová (p)

Půjčila jsem si to do čtenářské výzvy a není to špatné. Takové normální povídání o běžném životě a ve kterém se občas i najdete.

15.04.2018 3 z 5

Dva mlýny Dva mlýny Vlasta Javořická

Moc pěkné vyprávění o životě z doby,kterou si nedokážeme představit. A je dobré si jí připomenout. Jen lidi jsou stále stejní hodní, zlí, závistiví, naivní atd.
,,A tak se vdala na mlýn v Jezerné,na ten starý Nouzov,který se jí stal od té doby domovem,a to vskutku domovem hostinným a drahým. Byli mladí,do sebe zamilovaní a měli tu milost,že si to uměli říkat,nešetřili projevy lásky,a to nedovedou všichni lidé,kteří jsou často zevšednělí prací a stydí se za něžné projevy a za krásná slova."
Krásně napsané a pravdivé.

13.04.2018 4 z 5

Zakázaná přitažlivost Zakázaná přitažlivost Kateřina Petrusová

Nikdy bych nevěřila,že mi můžou být mafiáni sympatičtí. :-) A tihle zrovna jsou a ještě jsem se pobavila. Všechny díly se mi moc líbily.

19.03.2018 5 z 5

Alyin dům Alyin dům Leila Meacham

Opět jeden pěkný romantický příběh,který jsem si s chutí přečetla. Přesně pro chvíle klidu a pohody. Líbil se mi a já si ho vychutnala.

11.03.2018 5 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

Já jsem se pobavila i zasmála. Někdy i nahlas,ještě že mě nikdo neviděl,možná by si ťukal na čelo. :-)

14.02.2018 4 z 5

Tajemství porodních bab Tajemství porodních bab Sally Hepworth

Nechápu co je špatného na pojmenování porodní bába. Spíš mi přišlo divné pojmenování porodní dům. Jinak ale docela dobré čtení,mě to bavilo.

21.12.2017 4 z 5

Tanečník Tanečník Jeffery Deaver

Tuhle dvojku Rhyma a Sachsovou mám ráda.

13.11.2017 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

S takovou reklamou bych čekala lepší čtení. Jako by byla kniha nedokončená. Sice byly příběhy těch žen zajímavě propletené,ale mě tam prostě chybělo nějaké rozuzlení.

13.11.2017 3 z 5

Alibi Alibi Sandra Brown

Jeden podezřelý z vraždy o kterém víte,že to neudělal. A který další připadá v úvahu? To se vám honí hlavou při čtení tohoto zajímavého,zamotaného a dost záhadného příběhu. Líbilo se mi to,bezva čtení.
Dokonce jsem začala trochu tušit kdo by mohl tím vrahem být,ale to už bych prozradila moc. :-) A to se nemá. :-))

09.11.2017 4 z 5