Heliku777 komentáře u knih
Pěkný dobrodružný román se správnou dávkou romantiky i napětí. Četl se dobře. Ráda si přečtu i druhý díl, pokud se k němu dostanu.
I tato třetí kniha byla super.
Souhlasím s níže napsaným. Super čtení. Jsem ráda, že jsem si knihy koupila - hned všechny 3 najednou. Takže teď jdu hned na 3 knihu. A autora i knihy doporučuji dál.
A kruh se uzavřel. Napínavé čtení. Jsem ráda, že se kniha ke mně dostala. Určitě doporučuji. A pokračuji další knihou od tohoto autora.
Souhlasím s příspěvkem od konrad9388. Také nemusím knihy o feťácích a prostitutkách, ale tato se četla dobře. Kniha mi byla doporučená a já jí ráda doporučím dál.
Příjemné oddechové čtení, krásně pročistí hlavu. Už mám připravené ke čtení další díly.
Super čtení, skvělá kniha, skvělá zápletka, napínavé pátrání, sympatické hlavní postavy. Kniha určitě patří k těm nejlepším, které jsem četla. Úplně souhlasím s Kekik. Autora přidávám do oblíbených, knihu DOPORUČUJI a těším se na další díl.
Příjemné prázdninové čtení. Kniha se četla opět dobře. Souhlasím ale s Tazi78, efka.saf, Storm5007, že se spousta prvků opakuje. Určitě si přečtu další díly.
Příjemná oddechová detektivka, přečtená na dovolené. Četla se dobře a hned jsem se pustila do dalšího dílu.
Kniha od mé oblíbené autorky. Četla se dobře a už se těším na další její knihy.
Pro mne příjemné prázdninové čtení. Kniha se četla dobře. Ráda si přečtu i jinou knihu od tohoto autora.
Kniha, která pobaví. Je napsaná formou deníku. Krátké kapitoly se dobře čtou. Obsahuje hodně zajímavých informací o životě v Japonsku. Dobře jsem si u ní odpočinula a odreagovala se.
Úplně doslova souhlasím s komentáři od grizlinky a anet99ky. Netradiční a originální čtení.
Dokonalé oddechové čtení, při kterém se i dobře pobavím. Krásná knížka nejen pro děti.
Pěkná historická detektivka napsaná na základě skutečné historické události. Zajímavě popsaný život lidí různého společenského postavení v Brně ve čtrnáctém století. Už se těším na další knihu této autorky. Knihu i autorku doporučuji ostatním, kteří mají rádi historické detektivky.
Skvělé čtení. Kniha se mi líbila od začátku do konce. Super. Andrew Mayne se stává mým oblíbeným spisovatelem.
Opět pěkná obálka. Knihu doporučuji.
Super, nezapomenutelná kniha. Četla se dobře, ocenila jsem krátké kapitoly. Zajímavá obálka. I když některé části jsou opravdu nereálné, jsem s knihou spokojená a určitě jí doporučím ostatním. Hned jdu pokračovat dalším dílem.
Kniha se mi líbila. Četla se dobře. Děj byl tajemný, s detektivní zápletkou. Krásně jsem se u knihy odreagovala. Nádherná obálka.