Hlavac komentáře u knih
Tak tento díl mě opravdu překvapil. Po povídkách to byla poměrně změna, ale rychle jsem si zvykl. A asi to bylo díky tomu, že se to celé nemotalo kolem hlavní postavy (Geralta) , ale zaměření bylo spíš na vedlejší postavy, některé jsem si opravdu i zamiloval. Také potěšila část z pohledu postavy Ciri a jejího výcviku. Jedině mě zamrzelo, že Sapkowski to skoro vůbec neušpinil a dal docela zajímavě otevřený konec. Tak jsem zvědavý na další díl, protože Krev elfů je určitě atmosferická záležitost.
Dost dobře promyšlený Batmanovský příběh. Tohle dělá Batmana Batmanem, tahle postava potřebuje víc takových příběhů. Velmi zajímavý komiks a samotný Soví tribunál je dechberoucí. Jen mi vadilo, že nedostal prostor ten Nightwing o něj tam pak trochu šlo. I tak velká Bat-spokojenost.
Jeden z nejakčnějších a nejzajímavějších dílů. V první polovině se Rick a ostatní ocitají v kolonii, pak to přijde! Boj mezi tuláky byl velmi napínavý a dialogy mezi postavami byly zajímavé. Těším se na další díl, protože Kirkman umí!