HoneyMM HoneyMM komentáře u knih

Carrie Carrie Stephen King

Knížka mě nijak zvlášť neoslovila. Moc se mi nelíbil styl psaní, každou chvilku to vypadalo, že se autor rozhodoval pro jiný styl, až z toho byl přeplácaný mix. Někdy dokonce i v jedné větě či odstavci. Hodně mi vadili nesrovnalosti v ději. Na začátku otec Carrie umře ještě před jejím narozením a ke konci najednou brání onen mrtvý otec matce, aby malou narozenou Carrie zabila. Není to pro mě knížka, ke které bych se ještě někdy vrátila....

15.05.2014 1 z 5

Kamenná opice Kamenná opice Jeffery Deaver

Už jednou před docela dlouhou dobou jsem knížku rozečetla, ale musím se přiznat, že mě po první kapitole vůbec nenadchla a nezaujala. Teď jsem se ke knížce vrátila a dočetla až do konce. První půlka knížky není nijak moc závratná, ale od druhé půlky už je dějově zajímavější a následné rozuzlení celého případu už má říz. Konec bych přesto o pár stránek zkrátila. Je to jen můj názor! :)

28.12.2012 4 z 5

V rytmu charlestonu V rytmu charlestonu Sophie Kinsella (p)

Zatím poslední knížka od Sophie, kterou jsem přečetla a ani tahle mě nezklamala. Vozila jsem jí sebou všude. Příběh mě strhnul a já se nedokázala odtrhnout. Každému vřele doporučuju její přečtení, protože i když podle popisku nevypadá, čtení je to krásné! ;)

01.09.2012 5 z 5

Dospělí a ti druzí Dospělí a ti druzí Caroline Hulse

Nic moc, spíš teda nic než moc... Začátek vypadal vcelku slibně, ale popravdě pak nevím, kdo mě z postav štval víc. Zplácané jedno přes druhé... Přečteno, ale rozhodně to nebudu víckrát opakovat ani dále doporučovat.

14.06.2024

Postav hlídku Postav hlídku Harper Lee

Někdy se opravdu vyplatí skončit u prvního dílu.

10.02.2021 1 z 5

Odveď mě domů Odveď mě domů Julie Kibler

Tři hodnocení bych mohla napsat. Na začátku čtení s očekáváním po přečtení o čem knížka je, uprostřed, kdy jsem myslela,že už jí odložím a poslední se závěrem knihy. Těšila jsem se až mi knížka dorazí a začtu se do příběhu. Ze začátku jsem se těšila hlavně na pasáže Isabelle a části Dorrie mě nebavili. Pak se to otočilo... A druhou polovinu knihu jsem přečetla na jeden zátah i se slzami v očích.

13.04.2020 4 z 5

Báječný svět shopaholiků Báječný svět shopaholiků Sophie Kinsella (p)

Knížky od Sophie jsem objevila úplnou náhodou v knihkupectví, když jsem měla nouzi o čtivo a po prvních dvou jsem je začala vyhledávat. Sérii s Becky jsem začala číst záhy a zprvu mě bavila. První díl jsem, ale už nesehnala, až teď... A protože už to je pár let zpátky a o několik dílů dále, je tím moje hodnocení hodně ovlivněno (hlavně asi tím věkem :-) ) Za mě nic moc, Becky už mě prostě štve. Je blbá od prvního do posledního dílu, takže mi už začala za tu dobu lézt dost na nervy. Možná si říkáte, proč jsem to teda četla? Prostě jsem chtěla přečíst i ten první díl. A zase nejde o náročné čtení a čte se to pohodově, na oddych.

18.03.2020 1 z 5

Můj (téměř) dokonalý život Můj (téměř) dokonalý život Sophie Kinsella (p)

Klasická oddychovka od Sophie... Tyhle příběhy mám od ní ráda. Pro dnešní dobu je v ní i pravdivé to,že jak se prezentuješ on-line ještě neznamená,jak ve skutečnosti žiješ.

19.02.2020 3 z 5

Královna povětří a temnoty Královna povětří a temnoty Cassandra Clare (p)

Snad bude stačit jako hodnocení, že jsem zanedbávala spánek, abych věděla co bude dál... Ne každá pasáž či kapitola mě osobně bavili. To se najde v každé knížce, i té nejoblíbenější. Celkově se mi knížka líbila a oceňuji konec, který dává prostor pro pokračování stejně jako z části otevřený konec.

19.02.2020 4 z 5

Pán stínů Pán stínů Cassandra Clare (p)

Jediné... Kde je třetí díl :-) Tohle mě napadlo, hned jak jsem dočetla poslední řádky a konec písmenek. Takže na seznam vánočních dárků přibyla další knížka.

04.01.2020 4 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Knížka mě bavila a těším se na další díl...

08.02.2015 4 z 5

Báječné mininakupování Báječné mininakupování Sophie Kinsella (p)

Ve všech dílech o Becky jí jednu chvíli miluju a další nenávidím, ale jedno se musí autorce nechat... Vytvořila postavu a děje, které při čtení baví! :)))

14.04.2013 5 z 5

Whisky s ledem Whisky s ledem J. A. Konrath

I když jsem se při čtení trochu bála, stejně jsem jí nedokázala ani v noci odložit :) Výborná a čtivá knížka!

01.09.2012 5 z 5

Mladí, neklidní a mrtví Mladí, neklidní a mrtví Jessica Fellowes

Dočteno na druhý pokus. Nenadchla, neurazila... Jen přečteno, což osobně u knížek nehledám. Byla to poslední z knížek, které jsem dostala do své série "čtu na mateřské". Mateřská mi za pár dní končí a já jdu hledat co číst dál. Bez knížky ani ránu

15.09.2024 2 z 5

Paní půlnoci Paní půlnoci Cassandra Clare (p)

Po přečtení série Nástroje smrti jsem ráda, že je další série a pořád co číst :-) Komu se líbili Nástroje smrti bude se mu líbit i tohle volné pokračování.

04.01.2020 3 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Těžko se mi knížku hodnotí, protože jsem prvně viděla film a až potom četla knížku... Počtení to nebylo špatné, ale trvalo mi než jsem se do knížky začetla. Nejvíc mě bavily části napsané Amy, ty Nickovi nic moc... Přece jen jsem, ale čekala nějaký konec a uzavření toho všeho. Takhle mám pocit, že jsem knížku ještě nedočetla...

05.10.2015 3 z 5

Sběratel kůží Sběratel kůží Jeffery Deaver

Osobně mě knížka chytla až v druhé polovině a závěr mě opravdu překvapil.

07.07.2015 3 z 5

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Druhý díl byl napínavý a jsem zvědavá jak dopadne třetí...

09.03.2015 3 z 5

Tajemství domu Bordenů Tajemství domu Bordenů Evan Hunter (p)

Ze začátku mi trvalo než jsem se vůbec v přípěhu zorientovala. Výslechy byly zdlouhavé a neústálé opakování (i když autor naštěstí nepřepisoval vše) mě místama vůbec nebavilo. V druhé polovině knížky už měl děj větší spád a vše začínalo dávat i nasnější obrysy. Konec knížky byl i přes fikci autora uvěřitelný a logický. Vše tak do sebe zapadolo, i když autor kombinoval fakta ze soudních zápisků a poznámek z té doby se svým vyprávěním, jak by vše mohlo asi být.

11.01.2015 3 z 5

Královnina guvernantka Královnina guvernantka Karen Harper

První knížka tohohle žánru a musím říct, že moc pěkná :)

21.08.2014 4 z 5