Hospodyňka

Kniha u které mi nevadí hladovět a stačí se jen kochat.

Skvělá kniha pro zakaboněné dny, nebo zakaboněné cestující v MHD.

Přečteno a darováno. Milé, chvilkami smutné, ale takový je život, né?

Colin Firth jako Záviš by se mi líbil. Náctileté čtivo a pěkné chvíle přivodilo.

Výborná série knih. Přiznávám, že u mé maličkosti vzbudila větší úspěch, než u ratolestí. Je jedno, že člověk studuje roky kresbu. Když přijde dítko a chce jednorožce, tak čeká jednorožce a né prý koně s divným rohem...

Jsem udřená četbou. Dvě hvězdy jsou za fantazii autorky v komplikovanosti zúčastněných.

Stará, ale dobrá. Typologie se nemění, střihy a trendy samozřejmě ano. Nicméně dokud nebude něco aktuálnějšího, tak po ní budu šahat pořád dokola. A někdy bych si přála být, alespoň na den kontrastní zimní typ.

Rada se k ni vracim, vzpominam a privonim. Neumim vysvetlit, ale knihy ctene v detstvi voni jinak. Těch hvězdiček mělo být pět. No to je důkaz, že v čekárně u dětského lékaře se nemá surfovat :-)

Zase jedna kniha čtená příliš brzy. Nebo to holt nesedlo mé maličko zakomplexované zavalité nátuře.

Dlouho mě budila ze spaní. Moc se mi líbila, ale pro druháky to opravdu není.

Opakovaně zní vykrádám inspiraci. Krásné fotky, krásné kresby...pastelkami, což je kumšt a ještě dosti chytrých informací. NO nečekejte, že se dozvíte něco převratného, ale příklady z praxe se mi v ní líbí.

Byla to povinně nepovinná četba, ale vtipná a k vínu doporučuji.

Dobré obrazové materiály. K maturitě z dějin umění asi nezbytné.

Dobrá knížka k maturitě. Je tam zmíněno víc než jen umění. Dobré pro představu o kultuře obecně.

Dokonalost sama. Úžasný dárek všem mužům a uměnímilovným ženám. Fakt klasika.

Muselo být krásné věnovat se textilní tvorbě dnes tak upozaděné. My textiláci už jen sníme o návratu českého věhlasu.

Nevlastním, ale chtěla bych. Měla jsem možnost vidět a zamilovala jsem se.