Hospodyňka komentáře u knih
To co byl autorčin záměr se podařilo. Šok. Nejsem konzerva, ale bylo to syrové tak nějak moc. Můj pohled na avokádo to navždy změnilo :-)
Dostala jsem darem. Přečteno a odloženo. Měla jsem z toho smutný pocit, bylo mi ho prostě líto.
Nelíbila se mi. Měla jsem celou dobu husí kůži. Věnuji knihovně, třeba někomu radost udělá.
Dočteno...ještěže tak. Jedna z mála knižních předloh, kdy mě film bavil víc, než kniha. Asi je to tím, jak málo mají společného.
Ilustrace jsem si prohlížela potajmu, asi ze strachu, že na mě některá z nich vyskočí. Proč jsem většinu stránek okousala...nemám už tušení, nicméně jedním slovem působivá kniha.
Nápad s průřezy je dokonalý, obsah tak ze života až to bolí, prostě a jednoduše skvost.
Jednoduše srdeční záležitost.
Stručnější, ale velice přehledná, plná zajímavých fotografii. Doporučuji jako dárek.
Čteno před delší dobou, pak ještě jednou z důvodu pochopení kultury a náboženství, ale poprvé i podruhé nepochopeno. Jsem na to moc obyčejný tvor. Nicméně verše dobré.
Úžasná, dostala jsem darem a bylo by skvělé to všechno aplikovat v praxi za běžného provozu :-) Nicméně opakovaně zapůjčena přátelům a všichni též nadšeni.
Nejsem z oboru. Čteno před lety a tu a tam znovu nahlédnuto. Husí kůži mám ale do teď. Nicméně mě kniha jako neodborníka a matku malých dětí poznamenala.
Nedokázala jsem se vžít. Neuchopilo mě to. Půjčila jsem po rodině a tam ohlas byl.
Neumím si vysvětlit tu hloubku ani tu tíseň a pocit samoty při čtení.
Líbila a musím souhlasit s komentářem, že je dobrá jako seznámení se s ruskými autory.
Občas je dobré přečíst si některé knihy opakovaně a tato patří mezi ně. Měli bychom si vážit doby, ve které žijeme.
Hezky sestavena kniha, vhodna jako darek maminkam, babickam.