ifulda komentáře u knih
Už dlouho se mi nestalo, abych hltala každou stránku knihy s naprostým zaujetím. Druhé pokračování série už teď s jistotou patří mezi málo knih, které si musím přečíst znovu. Nebudu nic prozrazovat, každopádně kdo váhá, zda si knihu přečíst (tak, jako jsem hloupě váhala i já), rozhodně se do toho dejte.
První díl je krásným pohádkovým úvodem celé série. I když celá tato pohádka trvá 2/3 knihy, kdy se pak děj zaplete do nových uzlů a smyček, které se ne všechny na konci příběhu rozuzlí a nám tak nezbývá nic jiného, než se zatajeným dechem sáhnout po dalším pokračování.
Další pokračování Skleněného trůnu bylo opět skvělé. Kniha se krásně čte, příběh je poutavý a zajímavý. Jediné, co mi vadí, je až abnormální dokonalost hlavní hrdinky, jejíž každé rozhodnutí je naprosto správné, i když je v něm vždy mnoho "ale", stejně ji vše, co udělá, vyjde na 100 %. Těším se na pokračování.
Kniha se četla dobře, myšlenka nebyla špatná. Jen některé věci podle mě nebyly dostatečně vysvětleny a konec se rozuzlil během pár stran, což byla škoda.
Začátek byl super, kniha mě ihned vtáhla do děje. Jak ale příběh pokračoval, zdál se mi strohý a něco mi v knize chybělo. I tak ale můžu knihu určitě doporučit
Další skvělé pokračování Kate D., avšak mi v této knize chybělo ono velké napětí a akce, které byly v dílech minulých. Na mě byl děj tak strašně rychlý, že bych klidně uvítala některé pasáže více rozebrat. I přes to ale stále celou tuhle sérii zbožňuji a jsem strašně napnutá, jak vše dopadne.