ina77 ina77 komentáře u knih

Vteřinu poté Vteřinu poté William R. Forstchen

Opravdu neskutečná kniha, je to až strašidelné co nás může potkat během vteřiny.Už dlouho jsem nečetla něco takového!

03.08.2012 5 z 5

Smršť Smršť Johan Theorin

Tahle kniha má od všeho trochu,detektivka,tajemno,nádherná příroda a nádherně popsaná zimní bouře.Byla přečtená hned a myslím,že je to kniha je velmi zdařilá.

24.07.2012 4 z 5

Hranice odvahy Hranice odvahy Patricia MacDonald

Musím říci,že něco tak skvělého jsem dlouho nečetla.Napětí od začátku až do konce a konec neměl chybu, opravdu supr.Kniha zůstává doma a hned budu koukat po dalších knihách od této autorky.Doporučuji a dávám plný počet hvězdiček!

24.03.2012 5 z 5

Anatomie lži Anatomie lži Dan Brown

Právě jsem ji dočetla a je m imoc líto,že už je konec.Je to něco co člověku nepřijde ani na mysl.Opravdu kniha stojí za přečtení a byla by jsem ráda,kdyby takových knih bylo víc.Dávám pět hvězdiček a lituji,že mám plnou knihovnu.

19.03.2012 5 z 5

Co život dal a vzal Co život dal a vzal Betty MacDonald

Hodně dávno jsem ji dostala od velmi dobré kamarádky,přečetle jedním dechem a nemohu než řící ,Anežko moc a moc dík za knihu a hlavně za to.že tady jsi! ! ! !

07.12.2011 4 z 5

Známky života Známky života Robin Cook

Mám od tohoto spisovatele přečtené všechny knihy co u nás vyšly,ale tahle je jedna z nejlepších.

07.12.2011 5 z 5

Hrobka Hrobka Kate Mosse

Kniha se nadherně četla,jen takových více! !

07.12.2011 5 z 5

Matčin stín Matčin stín Diane Chamberlain

Konec byl velmi neočekávaný.Perfektní čtení.

26.10.2017 4 z 5

Řeka času Řeka času Beverly Swerling

Nevím,čekala jsem něco podobného jako je Barbara Erskine,ale hrozně se to liší .

13.10.2017 2 z 5

Planina Planina Steinar Bragi (p)

No, jsem na tom podobně,vůbec nevím co tím chtěl autor říci.Prostě jsem to nedala.

20.09.2017 2 z 5

Vůně života Vůně života Táňa Keleová-Vasilková

Zase hodně povedená kniha,je ze života a myslím,že je v ní hodně k zamyšlení.

19.09.2017 4 z 5

Smrt v zádech Smrt v zádech Harlan Coben

Prostě neuvěřitelná kniha,víc k tomu nebudu dodávat!!!

10.07.2017 5 z 5

Krásný holky Krásný holky Karin Slaughter

No docela dost drsné,nevím co víc napsat.

29.09.2016 4 z 5

Labyrint z kostí Labyrint z kostí James Rollins (p)

Nemohu jinak!
Dávám pět hvězdiček,zase perfektní čtení!!

12.09.2016 5 z 5

Pamatuji si vás všechny Pamatuji si vás všechny Yrsa Sigurðardóttir

No,po dlouhé době kniha,od které jsem nemohla odejít.Byla to moje první kniha od této autorky a už se nemohu dočkat dalších.

25.02.2016 5 z 5

Do skonání času Do skonání času Danielle Steel

Opravdu nemám slov,knihy od této autorky jsou pořád lepší a lepší!

03.06.2015 5 z 5

Bludný kruh Bludný kruh Wilbur Smith

No teda!
Opravdu úžasné čtení,kdaž si mysliš,že už to buda nic moc,tak autor rozehraje další příběh a kniha začíná znovu!
Na konci si myslíš,že už víš a ono je to zase jinak.
Opravdu povadená série a už se nemohu dočkat pokračování doufám,že to nebude trvat dlouho!!!!!

12.04.2015 5 z 5

Šelma Šelma Wilbur Smith

Po dlouhé době zase perfektní kniha,perfektní příběh.
Hodně dobře napsané,na začátku se příběh rozjede a zastaví až na konci.
Už se těším na další díl!

01.04.2015 5 z 5

Bílé kosti Bílé kosti Graham Masterton

Další autorka,která opravdu ví jak napsat detektivku.Kniha je zajímavě napsaná a já dávám pět hvězdiček,jedině co se mi moc nezamlouvá jsou docela brutální popisy,no a ty jsem přeskočila.
Jinak opravdu supr a kniha zůstává doma v knihovně a moc se těším na další pokračování.

23.02.2015 5 z 5

Tiché moře Tiché moře Clive Cussler

První kniha od tohoto spisovatele a velké příjemné překvapení!

29.11.2014 4 z 5