ina77 komentáře u knih
Opravdu neskutečná kniha, je to až strašidelné co nás může potkat během vteřiny.Už dlouho jsem nečetla něco takového!
Tahle kniha má od všeho trochu,detektivka,tajemno,nádherná příroda a nádherně popsaná zimní bouře.Byla přečtená hned a myslím,že je to kniha je velmi zdařilá.
Musím říci,že něco tak skvělého jsem dlouho nečetla.Napětí od začátku až do konce a konec neměl chybu, opravdu supr.Kniha zůstává doma a hned budu koukat po dalších knihách od této autorky.Doporučuji a dávám plný počet hvězdiček!
Právě jsem ji dočetla a je m imoc líto,že už je konec.Je to něco co člověku nepřijde ani na mysl.Opravdu kniha stojí za přečtení a byla by jsem ráda,kdyby takových knih bylo víc.Dávám pět hvězdiček a lituji,že mám plnou knihovnu.
Hodně dávno jsem ji dostala od velmi dobré kamarádky,přečetle jedním dechem a nemohu než řící ,Anežko moc a moc dík za knihu a hlavně za to.že tady jsi! ! ! !
Mám od tohoto spisovatele přečtené všechny knihy co u nás vyšly,ale tahle je jedna z nejlepších.
Nevím,čekala jsem něco podobného jako je Barbara Erskine,ale hrozně se to liší .
No, jsem na tom podobně,vůbec nevím co tím chtěl autor říci.Prostě jsem to nedala.
Zase hodně povedená kniha,je ze života a myslím,že je v ní hodně k zamyšlení.
Nemohu jinak!
Dávám pět hvězdiček,zase perfektní čtení!!
No,po dlouhé době kniha,od které jsem nemohla odejít.Byla to moje první kniha od této autorky a už se nemohu dočkat dalších.
Opravdu nemám slov,knihy od této autorky jsou pořád lepší a lepší!
No teda!
Opravdu úžasné čtení,kdaž si mysliš,že už to buda nic moc,tak autor rozehraje další příběh a kniha začíná znovu!
Na konci si myslíš,že už víš a ono je to zase jinak.
Opravdu povadená série a už se nemohu dočkat pokračování doufám,že to nebude trvat dlouho!!!!!
Po dlouhé době zase perfektní kniha,perfektní příběh.
Hodně dobře napsané,na začátku se příběh rozjede a zastaví až na konci.
Už se těším na další díl!
Další autorka,která opravdu ví jak napsat detektivku.Kniha je zajímavě napsaná a já dávám pět hvězdiček,jedině co se mi moc nezamlouvá jsou docela brutální popisy,no a ty jsem přeskočila.
Jinak opravdu supr a kniha zůstává doma v knihovně a moc se těším na další pokračování.
První kniha od tohoto spisovatele a velké příjemné překvapení!