Ivanka83 komentáře u knih
Já jsem nadmíru spokojená. Dostala jsem co jsem zrovna potřebovala. Oddechové čtení se spoustou romantiky, erotiky, napětí a trochu hudby.
Doufám, že bude pokračování.
Posloucháno jako audiokniha s úžasným přednesem Martina Stránského. Opět to nemělo chybu.
I slzu jsem musela zatlačit.
Už se těším na pokračování.
Čtu již po několikáté. Tentokrát čteme sérii s dcerou.
Stýskalo se mi po kouzelnickém světě a jsem ráda zpět. Opět maximální spokojenost.
Pěkný návrat do kouzelnického světa. Ještě budu muset shlédnout film.
Parádní. Nejen pro fanoušky HP.
Zajímavosti nejen z natáčení. Doplněno fotografiemi.
Vrátili jsme se zpět do Bradavic a moc jsem si to užila.
A nemůžu si pomoct, najednou mi je Drako o něco bližší.
Tom to neměl vždy jednoduché a obdivuji ho za to, jak se s tím srovnal a ještě se s námi o to podělil.
Doporučuji.
Knihy jsem poprvé četla již v dospělosti, když už jsem měla děti. Ale dřív, než jsem shlédla filmy. Úplně mě kouzelnický svět pohltil.
Nyní jsem sáhla po ilustrovaném vydání a do světa kouzel se vrátila spolu s osmiletou dcerou. Opět úžasný zážitek.
Z počátku jsem měla problém se začíst, až konečně přišel na scénu tajemný Profesor.
Pak to nabralo neskutečný spád, kdy jsem se nedokázala od knihy odtrhnout. No a najednou zvonec a je tu šťastný konec. Až mi to přišlo líto, když jsem otočila poslední stránku.
Fakt mě bavili.
Knihu jsem dostala od kamarádky a už se mi na ní začínalo prášit. Tak jsem se na ni s chutí vrhla a byla to jízda.
Raven je skvělá, tolik jsem ji fandila.
A od Daltona bych si nechala zrenovovat i verandu :-D
To jsem přesně potřebovala... romantickou oddechovku se šťastným koncem.
Sofii i Westona jsem si celkem rychle oblíbila. A Hraběnku během Vánoc bych s chutí navštívila.
Škoda jen těch chyb v překladu a zbytečného používání vulgárních slov.
Další skvělé dobrodružství s Robertem v hlavní roli.
Knihy Dana Browna jsou skutečně čtivé, i když mám pocit, že se sobě dost podobají.
Nevadí. Dám si teď několik jiných autorů a pak se s chutí pustím do pokračování.
Posloucháno jako audiokniha.
Ke knize jsem se dostala až po shlédnutí filmu. Jak film tak kniha mi uchvátila.
Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.
Tak to bylo něco... Z milostného trojúhelníku trvalý vztah ve třech (nebo ve čtyřech? )
Pořád jsem čekala co Will provede, a že Liv skončí s Ianem. No, to jsem se pěkně spletla :-)
Moc pěkná dětská kniha, která bavila jak mého 12-ti letého syna a 8-mi letou dceru, tak i mě.
V knize je spousta cizích slov a složitá jména, což osmileté dceři komplikovanou čtení.
Výhodou jsou větší písmena.
Jinak děj byl celkem zajímavý, nechybělo dobrodružství, zábava, velké tajemství a první láska.
Krásně pansané. Nedokázala jsem se od knihy odtrhnout. Annu jsem si oblíbila během pár stránek. A po Heřmánkovém údolí se bude stýskat i mně..
Líbilo se mi to o něco víc než Hipnotizér, ale bylo to zbytečně dlouhé.
Posloucháno jako moje úplně první audiokniha. V podání Martina Stránského jsem si poslech neskutečně užila.
Těším se na další dobrodružství s Eragon a Safírové.
Ale jo. Zrovna jsem něco takového potřebovala. Jednoduché, milé, pohádkové.
Určitě se mrknu i po pokračování.
Tak a konec zvonec.
Vše se nám krásně vysvětlilo.
V polovině knihy jsem se už docela trápila a nechápala co by se ještě mohlo přihodit. No a přihodilo. To byl šok. Konec jsem doslova zhltla...
Moc pěkná knížka. Perfektní pro šikovné milovníky kreslení.