ivca3710 komentáře u knih
Kdyby mi někdo řekl, že to bude tak briliantní kniha tak do toho bez přemýšlení jdu! Náměty s nemoci mám ráda a nutí mě to si víc vážit toho, co mám. Ne, že bych si toho už teď nevážila! :D Na knihu jsem došla tak, že jsem viděla polovinu traileru a já úplně zůstala čučet a brečela jsem skoro štěstím, že je i kniha. Takže na film ihned půjdu :). Strašně se těším. Tahle kniha byla až moc přeúžasná a obálka taky! Knihu jsem začala číst v pátek 24.2. 14:30 - dočteno sobota 25.2. 23:58(asi).
Cteno anglicky. Strasne lehka anglictina.
Cteno na konci Cervna asi 2 dny. Zabavne, pitome a docela realne:D nevim co bych k tomu vic rekla:D
Naprosto úžasný příběh! I když jsem (boužel) věděla, jak to nakonec dopadne už od druhého dílu, přesto mě to bavilo a moc se mi to líbilo. Kniha přečtená za 2 dny :D. Teď čtu Dceru a je to taky super :).
Hunger games miluju a první díl jsem si opravdu užila :) Už mi to chybí :D
Kniha byla zdlouhavá a ztrácela jsem se v ní. Ale i tak sérii miluju :)
Čteno v angličtině-přišlo mi to jako docela lehké čtení. Žádná fantasy, takže v poho. (Anglická obálka je hezčí:D)
Ze zacatku jsem si myslela, ze je to z pohledu Mii:D(no coment,ok?:D) a potom jsem se dozvedela, ze je to z pohledu Adama. Prisel mi takovy strasne zdrceny a nekdy jsem si rikala, jestli se nezabije. Libily se mi ty jeho deep myslenky a taky jak videl z minulosti ruzne veci ohledne Mii (nechci spoilerovat) prvni dil byl slabsi, ale tenhle byl o dost lepsi.
Naprosto úžasné! Přijde mi, že u téhle píšu pořád "naprosto úžasné" :D.. (Naše Rozmazlenosti) Eadlyn je někdy pěkná bitch, ale i tak ji nejde nemilovat :D Stejně tak její rodiče :). Přečteno za 3 dny.
Naprosto super úžasné! :D Série Harry Potter je má úplně nejoblíbenější :) Nejlepší byly ty scény, které nebyly ve filmu (škoda).
Taaak.. 3 díl mi dal docela zabrat.. Jsem docela zklamaná. Ztrácela jsem se v tom. I film mi připadal docela náročný na pochopení. Ale je to prostě moje srdcovka Hunger Games, takže to bylo stejně úžasné :D.. (Mě nepochopíte :D)
Nádherná kniha. Pamatuju si, jak jsem na ni čekala až si ji budu moct objednat v knihkupectví. Viděla jsem taky film, ale kniha byla lepší.
Obyčejná romanťárna podle mně. Sice mně to bavilo a dala jsem tomu 4/5, ale to na tom faktu nic nemění. Romantiku já mám ráda, ale tohle mi přišlo takové nijaké a chyběla mi tam ta zápletka, která by mně pořádně bavila a vždycky bych si řekla: "Jo, tak tohle byla ale neobyčejná romanťárna!"
Film se mi vůbec nelíbil. Herci mi tam nesedli, nesedlo mi tam nic. Ale seriál.. panečku, to je něco úžasného. kvůli filmu mně to odrazovalo si to přečíst, ale jsem ráda, že jsem to přečetla. Moc hezká kniha. Rozhodně si přečtu další díly, ale není to něco jako, když dočtete knihu a hned jdete do knihkupectví pro další díl :D
Prostě Harry Potter, co čekáte. Bylo to úžasné! Doporučuji všem. :)
Super. Napínavé, ale posledních 30 stránek nuda. Přišlo mi ale, že kniha mohla být klidně ušetřena od takových nepodstatných věcí. Stejně se ke koupi 2. dílu dostanu tak za rok a mezitím úplně zapomenu o čem to bylo :D..
Po dvou měsících neustálého odkládání, jsem se dokopala k tomu ji přečíst! Wow! Musela jsem přeskočit část s Strážcem, páč mě vůbec nebavila. Jinak bylo vše super. Já vím. Četla jsem to 2 měsíce a říkám, že to bylo super? :D moje logika je na bodu mrazu. Serii Selekce uplne miluju s uz jen cekam na Korunu v cestine :)
Bombová kniha! I přesto, že jsem posledních 50 stránek přeskakovala, protože mě to nebavilo, tak dávám knize 5 hvězdiček. Je to tu zase: Štve mě, že některé důležité scény byly upraveny, nebo ve filmu vůbec nebyly. Hhhh.. Vím, že nemůžou udělat 5 hodinovej film, ale nějakej základ by tam moh bejt, ne? (Už mluvím jak Hagrd hahaha :D) Knihu jsem četla od 29.12. - 13.1. Ano, skoro 2 týdny jsem to četla. Kdyby nebyla škola a učení, tak to mám přečtené do týdne :D.. Teď se asi vrhnu na čtení Roztomilé malé lhářky 2 :).
Super, super, super! Nevěděla jsem, jestli to má cenu přečíst, ale jse ráda, že jsem se rozhodla ji nakonec přečíst. Moc se mi líbila a doporučuju všem. Bylo to něco jiného, než ostatní knihy, takže jsem nevěděla, co od toho čekat.