ivca84

kniha je určena převážně pro fanoušky sagy stmívání a dozvedí se zde furu vecí o vzniku

knizka byla hodně čtivá a líbilo se mi jak když si člověk něco špatně vyloží kvůli jazykové barieře a nakonec to vubec nemusí dopadnout podle puvodních představ
už se docela těím i na další knihy od téhle autorky

děkuji za krasny příběh a zprostředkování toho, jak je nesmírně těžké žít s autismem
a jak je tezke rozhodnuti rodiny zda si takové díte nechat doma nebo ho dat do ustavni pece

praha v srdci je 189 příběhů které se v praze odehrali
není vyčerpavající historickou studii, je pěkně ilustrovanou-literarní studii. kratké stucné historky které se tykají urcitého odbobí nebo i nekterých bud v praze.
Taková byla česká skutečnost 19. a 20.století

příběh člověka v táhne do atmosféry vánoční Paříže.
příběhy čtyř lidí s různých profesí spojí velká souhra nahod a jeden dost dojemný příběh jak se vyrovnat s hroznými udalostmi ve svém životě.

další z příběhů spisovatelky Kate Ivoryové tentokrat s trochu tragičtější zápletkou. Při jejím turné ji doprovazel fanoušek s trochou přivlastňující povahou

zajimavy namet na premysleni kniha je rozdelena do ctyr casti a jeste ma otevreny konec

kniha ma docela zajimavou detektivni zapletku i kdyz se clovek doela v tech zpouste jmen trochu ztraci

pokracovaní příbehu o dvou stredosklackach ktery je az do poslední chvile hodne zajimavy hlavne svym rozuzlením

kniha rozmotava hodne spletitou situaci Klary.
Alexe, ktery pracuje na soukromé psychiatrické klinice, zaujme jedna z pacientek, kdyz nahle dojde k zasadnimu zlomu v jejím chovaní.

kniha obsahuje 10 ruzných povídek nejvíce mne zaujala povídka o Kiltemském masakru každá z povídek má určité poslaní o lidském vnímaní jistých věcí kolem sebe

kniha má užasný děj a do poslední chvile nelze odhalit pořadně zápletku
děj začíná obyčejnou hrou pěti mladých dívek na znamou hru o vyvolávání krvavé mary a pak se příběh docela dobře zamotá

kniha ma dobry namet ale chvilemi je docela zamotana
libila se mi kombinace z minulosti a soucasnosti

docela zajímavy příběh z detektivní zapletkou zasazeny do Londyna

skoda ze uz se s Herminou a jejimi osudy musi uz clovek rozloucit pekné zpracovaný přibeh z porevolucní francie az po vladu Napoleona Bonaparte

Vyhybejte se tichým vodám, nikdy nevíte, co se skrývá pod hladinou...
A z temných vod začínají najednou na světlo dne vyplouvat neméně temná, dlouho zamlčovaná tajemství.
Kniha dobrou detektivní zapletku u které do poslední chvíle nevíte kdo je vrah