Ivet1990 Ivet1990 komentáře u knih

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Kniha mě vůbec nenadchla

10.10.2019 2 z 5

Manželská past Manželská past Jennifer Probst

Děj mi přišel jako i prvního dílu s rozdílem, pár detailů.

10.10.2019 2 z 5

Stretnutie Stretnutie Gail McHugh

Prvně jsem si myslela, že to bude klasická oddychovka s tématem jako v mnoha dalších knihách. Skoro až do konce jsem si to myslela, ale pak jsem si říkala, že aby spisovatelka trochu napínala čtenáře tak začala překombinovat děj. Na mě to mělo akorát efekt toho, že jsem byla toho názoru, že hlavní hrdinka neví co vlastně chce.

02.10.2019 2 z 5

Gentleman devět Gentleman devět Penelope Ward

Kniha mě velmi překvapila. Děj krásně plynul a nebyl zbytečně zdlouhavý. Příběh mě bavil nejen číst, ale byla jsem i zvědavá jak to dopadne. Moc dobře se mi kniha četla

15.09.2019 4 z 5

Psychologie sériových vrahů Psychologie sériových vrahů Andrej Drbohlav

Pro člověka jako jsem já, který se o tuhle tématiku jen zajímá, je to moc úžasné počtení. Měla jsem strach, protože nemám žádný základy psychologie, ale musím uznat, že jsem se bála zbytečně. Kniha obsahuje i slovník s cizími slovy, takže člověk nemusí nic zdlouhavě hledat.

11.09.2019 5 z 5

Jáma a kyvadlo a jiné fantastické povídky Jáma a kyvadlo a jiné fantastické povídky Edgar Allan Poe

Některé povídky jsem úplně doslova hltala

02.09.2019 4 z 5

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

tento díl byl docela zklamání. Vše se táhlo a docela mě nudil

06.08.2019 2 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Tento díl mě bavil, ale i tak pořád si myslím, že první dva jsou nejlepší.

06.08.2019 3 z 5

Nightingale Way Nightingale Way Samantha Young

Celá série se dobře četla. Tento díl byl skvělým zakončení této série

22.07.2019 4 z 5

Scotland Street Scotland Street Samantha Young

Tento díl mě opravdu bavil zatím nejvíc

22.07.2019 4 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Kniha se velmi dobře četla. I když děj dobře plynul a dobře se četl, tak i tak na mě tento díl moc neudělal dojem, ale i tak se pouštím do dalšího dílu. Třeba se to rozjede

08.07.2019 3 z 5

Stingerův pád Stingerův pád Mia Sheridan

Příběh nebyl špatný, ale nevím proč ale chvílemi mě to přišlo zdlouhavý. Z této série se mi nejvíce líbila kniha Archerův hlas

15.06.2019 3 z 5

Rockové sólo Rockové sólo Kylie Scott

Řekla, bych že tento díl mě bavil nejvíc je pravda, že jejich vztah se neotřásl v základech, protože vše šlo tak nějak po másle, ale bylo to fajn počtení.

14.06.2019 4 z 5

Barva půlnoci Barva půlnoci L. J. Shen

Kniha nebyla špatná. Je pravda, že se ze začátku knihy mě přišlo jako by knize něco chybělo. Chvilkami se kniha jako by táhla, ale né zas na tolik, abych měla potřebu přeskakovat odstavce. Pak se zas na chvíli rozjela, ale zas nic. Když jsem je dostala za půlku četla jsem jí jedním dechem. V knize díky tajnostem nastal velký zvrat čímž mě kniha úplně dostala a nemohla jsem přestat číst.

25.05.2019 4 z 5

Rocková hvězda Rocková hvězda Kylie Scott

Od knihy jsem čekala mnohem víc. Začátek mě moc nebavil, ale od půlky se to zlepšilo. Po přečtení dějů dalších dílů, který mě čekají mě to připomíná sérii, kterou jsem nedávno četla a to Off Campus ( Návrh, omyl, skóre, plán) jediný rozdíl je ten, že se děj točí kolem hokejistů. Komu se bude zamlouvat tato série, tak doporučuji.

09.05.2019 3 z 5

Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Kniha není špatná, ale spíš pro mladší generace.

05.05.2019 3 z 5

Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Kniha není špatná dobře se četla, víc se mi líbila kniha šéf

21.03.2019 3 z 5

Prohnilé království Prohnilé království Erin Watt

Tato série měla být ukončena po třetím díle, protože tento díl už nemá takovou jiskru a napětí jako tří předchozí díly. Upřímně jsem zklamaná

15.03.2019 1 z 5

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Stejně jako první díl byla kniha napínavá do samého konce. Konec knihy byl tak otevřený a napínavý, že jsem se hned pustila do dalšího dílu.

15.03.2019 5 z 5

Vzdej se mi Vzdej se mi J. Lynn (p)

za mě super

18.02.2019 4 z 5