Prohnilé království přehled

Prohnilé království
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380608/bmid_prohnile-kralovstvi-fQu-380608.png 4 830 830

Royalové / Royalovci série

< 5. díl

Od chvíle, kdy Hartley Wrightová poznala Eastona Royala, se její život změnil. Všude se skrývají nepřátelé, za všemi dveřmi číhá nebezpečí. Po tragické nehodě, která ji obrala o vzpomínky, zjišťuje, že nemůže nikomu důvěřovat, a to ani modrookému chlapci, který jí přísahá, že vše napraví. Instinkty jí napovídají, že Easton je nebezpečný, a neví, zda mu může věřit. V chaosu, který s sebou Easton přináší, se Hartley nevyzná a emoce, jež k němu cítí, ji jen matou. Easton chce, aby si vzpomněla. Hartley se domnívá, že lepší bude zapomenout. Možná má pravdu. Tragédie. Zrada. Důvěra. Hartley se musí postavit čelem pravdě – v tomhle světě nikdo Royalům neunikne.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Cracked Kingdom, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prohnilé království. Přihlašte se a napište ho.

milovnice_knih_
16.11.2024 5 z 5

Dočetla jsem poslední díl téhle skvělé série.
Tenhle díl začíná přesně tam, kde ten minulý skončil, jen s tím rozdílem, že tady máme kromě Eastonova pohledu i děj z pohledu Hartley.
Když jsem tento díl začínala číst, měla jsem strach, že mě zklame a pokazí mi celou sérii, ale naštěstí se tak nestalo.
Děj se velmi dobře a hlavně rychle čte, knížka má krátké kapitoly a autorky mají skvělý a hlavně čtivý styl psaní. Je sice pravda, že jsem na začátku měla problém se do knížky začíst, ale to se pochvíli zpravilo a já si čtení už jen užívala. Musím pochválit i poslední kapitolu, která byla krásná a celou sérii pěkně uzavřela. Postavy byly opět skvělé, hlavně tedy Easton.
Za mě tuhle knížku můžu určitě doporučit, je to skvělé zakončení série.

Mrzí mě, že tahle skvělá série tímto dílem končí a už teď vím, že jsem ji určitě nečetla naposledy. A je velká škoda, že nevznikla kniha i o dvojčatech, protože by mohla být zajímavá.

Na závěr bych chtěla napsat, že tuhle sérii můžu VELMI DOPORUČIT, ale dejte si pozor, protože jak je napsáno na obálce TIHLE ROYALOVÉ VÁS ZNIČÍ.

knizninadsenec
20.09.2024 4 z 5

Tento díl byl (za mě) trochu slabší, než ty předešlé. Měla jsem trochu problém se pořádně začíst. Od poloviny už jsem hltala jednu stranu za druhou.

Říkala jsem si, jak se to asi uzavře. Bylo to dramatické, smutné, nadějné, plné lásky, očekávání, ošklivého chování spolužáků, pátrání a nečekaných událostí. Bylo super se dozvědět, jak je to dál s Hart a Eastem nebo celkově Royalovic rodinou a Elly otcem. Průběžně se to hodně zamotávalo a pak až drasticky - hrozně - vyřešilo.

Mnoho špatného, dobrého a spoustu emocí.
Poslední kapitola mě dokázala rozbrečet i pobavit, byla super.

Příběh se mi líbil, ale předešlé byly o kousíček lepší.

MonaLisa42
02.07.2024 5 z 5

Tuto knihu jsem přečetla jedním dechem. Příběh byl velmi čtivý a toužila jsem vědět, jak bude pokračovat.
Royallovce prostě zbožňuju. Stále mě udivuje, čeho všeho jsou děcka z Astor Parku schopná. Epilog knihy je pohádkou s nádherným koncem. Moc děkuji!!!

Knižní novinky (22. týden)

25.05.2020

10 nejprodávanějších eknih (září)

03.10.2018

Přimknu se k naději, že zítřek bude lepší. To mi jednou řekla Ella. Že i když je dnešek na nic, měl bych za to být rád, protože i když zítřek bude další děs, už víte, že to dáte.

Kniha Prohnilé království v seznamech

v Přečtených1 263x