IvetaTerezieM komentáře u knih
Knihu jsem si užila. Ráda lezu lidem do hlavy a nad jejich myšlením a skutky přemýšlím. Představuji si sama sebe v jejich kůži. Proč udělali tohle a tamto. Tady tomu nebylo jinak.
Po dlouhé době jsem si pěkně početla. Sice ne hned od začátku, ale vydržela jsem a fakt nelituji. Vůbec nechápu, jak tohle někdo vymyslí. Některé pasáže byly opravdu nechutné, ale o to byla kniha zajímavější.
Právě dočtená. Prvních pár stránek jsem se bála, že jsem při výběru udělala chybu a knihu odložím. Nemám to ale ve zvyku a jsem tomu ráda. Další super psychologický thriller a napínavý do konce. Asi nejsem normální, ale chvílemi se ztotožňuji se všemi hráči.
Knihu jsem měla poměrně dlouho v rezervaci v knihovně a stála opravdu za to. Stačil víkend a nebylo co číst. Děj mě vtáhl do dění a já si mohla představovat, že se všeho účastním. Do detailů jsem vše prožívala a fantazírovala. Musím dát plný počet hvězdiček.
(SPOILER) Opět povedený psychothriller. Hned od prvních stránek jsem byla nedočkavá, zvědavá, jak se děj bude vyvíjet. Při čtení jsem snad i strachy zavírala oči, ale to jen díky mé představivosti..takový závěr jsem do poslední chvíle netušila. Prostě skvělý pan Fitzek.
Oddechovka na víkend. Suprově napsané, škoda že má jen 136 stránek. Ten konec mi přišel ochuzený, ale je na každém z nás si ho představit.
Kniha se mi líbila, byla jsem zvědavá, jak to vlastně je. Za 2 dny přečteno. Víkend byl hold v pyžamu.
(SPOILER) Kniha se četla dobře. Tak nějak jsem tušila, že to nebude tak jak se zdálo a nějaký háček v tom bude, ale na poslední stránce 1. části jsem byla překvapená. Moc se mi libilo prostředí. Sama na odlehlém místě u vody bez lidí. Knihu doporučuji. Žádná krev, ale příběh k přemýšlení.
Velmi dobře se mi četla a dozvěděla se více o Japonsku. O jejich zvycích, tradicích, kultuře a také kuchyni. Mnohé recenze píši o naivitě hlavní hrdinky Denisy, já to tak nevidím. Ale každý jsme jiný a situace řešíme po svém. Doporučuji
Četla jsem V kleci a čekala jsem to samé. Téměř polovinu knihy jsem se nutila číst, protože jsem věděla, že je dobrá a jen jsem čekala, kdy to přijde. Druhou polovinu jsem knihu nepustila z ruky a dočetla jedním dechem. Stálo to za to.
Kdo se rád pohybuje v přírodě a má fantazii, vřele doporučuji. Celý děj se odehrává v horách, které si každý podle popisu představuje jinak. Některé pasáže mě moc nenadchly, ale ty hory a já v nich ano.
První kniha od autorky. Byla na doporučení.... moc se mi líbil obal a kniha nezklamala. Záleží na vkusu čtenáře, ale za mě klidné a pohodové čtení.
Super čtivá kniha. I když jsem od poloviny knihy tušila vraha, na napínavosti to nemělo vliv.
Knihy tohoto rázu mám ráda. Při čtení jsem se vždy dostala do děje a představovala si samu sebe. Buď se s hlavní hrdinkou ztotožním, nebo bych řešila svízelné situace jinak. Myslím, že akčnosti si Piper užila sama dost.
Nemám slov.... i já pracuji s ohroženými dětmi u nás v Cz a vím jak jsou poznamenané na celý život. Céline je opravdu silná a snad se jí v životě podaří to o čem sní. Držím jí palce...