Ivka164 komentáře u knih
Kniha je psaná jednoduše, proto se opravdu lehce a rychle čte. Kniha patří spíš pro náctileté, ale občas je potřeba vypnout a moc nepřemýšlet. Proto se mi kniha líbila. A přiznejme, každý si občas potřebujeme přečíst něco, co nám způsobí cukrovku
Takto psaná kniha pro mě není úplně top. Určitě se teď na balet budu dívat jinak. Budu vědět, že za tou krásou a ladností se skrývá ukradené dětství, bolest a disciplína, ale také odhodláni splnit si svůj sen.
Kniha se četla jedním dechem. Zajímavá zápletka s překvapivým koncem.
Kniha je celkem napínavá a dobře se čte. Autorka se velice podrobně a dlouze zaobírá pocity hlavní hrdinky. Právě proto mě kniha trošku nudila, častého opakováním pocitu, že hlavní hrdinka nikdy nebude stejna jako dřív. Konečný děj knihy je však zajímavý a rychlý.
Kniha se čte dobře, ale připadá mi, že by mohla mít pokračování. Konec jsem čekala jiný.
Velice poutavé čtení. Závěr je opravdu překvapující. Velice doporučuji
Podle mě je kniha dobře napsaná. O hlavního hrdinu jsem se bála od začátku do konce a tak by to mělo být.
Kniha se dobře čte. Je vtipná, jednoduchá a oddechova.
Velice pěkné a poutavé čtení.
Dan Brown opět ukázal, jak výborný je spisovatel. Jelikož jsem přečetla všechny jeho knihy, tak jsem viníka hledala všude. Nakonec mne, jako vždy, závěr překvapil. Jeho knihy se čtou jedním dechem. Člověk má po docteni knihy potřebu se vydat v jeho stopách do měst, ve kterých se dej odehrává.
Velice dobře se tato kniha čte. Závěr mne překvapil. Je videt že autorka umi napsat i real děj.