ivka67 ivka67 komentáře u knih

Ostrov rudých mangrovníků Ostrov rudých mangrovníků Sarah Lark (p)

I druhý díl se mi líbil,ale trochu ztratil na poutavosti některé pasáže byly trochu pohádkové.

26.01.2021

Ostrov tisíce pramenů Ostrov tisíce pramenů Sarah Lark (p)

Nádherné poutavé čtení,hned začínám s pokračováním.

19.01.2021 5 z 5

Muž s unavenýma očima Muž s unavenýma očima Martin Goffa

Docela dobře napsaná česká detektivka.

23.10.2020 3 z 5

Na dostřel Na dostřel Taylor Adams

Takový průměr. Přečíst se to dalo.

06.08.2020 3 z 5

Dům na prahu noci Dům na prahu noci Catherine Banner

Velmi hezká kniha,úplně jsem se viděla na ostrově a nedivím se že se jim z něho nechtělo odjíždět.

12.07.2020 5 z 5

Motiv X Motiv X Stefan Ahnhem

Super napínavé,doufám že si budu moct brzy přečíst pokračování .

10.06.2020 5 z 5

Rok zázraků Rok zázraků Sarah Winman

Velice zvláštně napsaná kniha,nebyl to můj šálek kávy.

24.05.2020 2 z 5

Paměť kostí Paměť kostí Diana Gabaldon

Opět krásný příběh,jen mi tentokrát nějak vadilo popisování války,spousty jmen,která se mně pletla a ztrácela jsem se v ději,ale ten konec, bez konce,čekám na další pokračování.

20.04.2020 4 z 5

Ledový dech Ledový dech Diana Gabaldon

Opět krásné vyprávění,už se těším na další pokračování.

31.03.2020 4 z 5

Nejjednodušší plán 29 dní Nejjednodušší plán 29 dní Tomáš Kosačík

Většina receptů v knize je zajímavých a chutných,nevěřila bych co vše se dá udělat ze zeleniny.Kniha nasměrovala mé stravování jiným(zdravějším) směrem stravování.

07.03.2020 5 z 5

Bubny podzimu Bubny podzimu Diana Gabaldon

Pro mně asi zatím nejlepší kniha série.Bylo zde nejvíc příběhu a nejméně popisování historie,moc hezky jsem si početla.

12.01.2020 5 z 5

Rašeliniště Rašeliniště Susanne Jansson

Knížka se četla velmi pěkně,zajímavý příběh,určitě bych si přečetla další knihu až autorka nějakou napíše.

16.12.2019 4 z 5

Mořeplavec Mořeplavec Diana Gabaldon

Opět jsem si hezky prožila příběh Jamieho a Clarie,ale připadalo my, že má kniha tentokrát trošku méně záživné vyprávění.Budu si teď muset chvíli od jejich příběhu odpočinout i když už mám zakoupené další knihy.

26.10.2019 4 z 5

Bosá dívka Bosá dívka Kateřina Janouchová

Asi jeden ze slabších dílů,ale přečíst se to dalo,uvidíme jaké bude pokračování.

06.10.2019 3 z 5

Mise zapomnění Mise zapomnění María Dueñas

Kniha se my moc dobře nečetla,byla tam místa kde jsem se vyloženě nudila.Asi nejvíc se my líbil příběh odehrávající se v minulosti ve vzpomínkách ve Španělsku.Kniha Čas mezi šitím byla určitě lepší.

09.09.2019 2 z 5

Matčino srdce Matčino srdce Kateřina Janouchová

Další díl,opět se my dobře četl,napětí,rodinné vztahy,těším se na další pokračování.

19.07.2019 3 z 5

Nalezenec Nalezenec Kateřina Janouchová

Tato třetí kniha se my líbila,bylo tam napětí,krásně popisovaný vztah v manželství nabourané nevěrou .Thriller to není,ale slušně napsaný román na pokračování určitě.Těším se na další díly.Na tyto knihy jsem náhodně narazila v Levné knize a nelituji.

27.06.2019 4 z 5

Já a pan Jones Já a pan Jones Lucy Diamond (p)

To pravé letní čtení,taková oddechová prázdninová kniha.

22.06.2019 3 z 5

Sesterstvo Sesterstvo Kateřina Janouchová

Trošku víc se my líbila než první díl,bylo zde trochu víc napětí a příběhu.

16.06.2019 3 z 5

Podváděná Podváděná Kateřina Janouchová

Kniha není špatná,jsou tam pasáže které se četly rychle a dobře a místy je to trochu nudné a zdlouhavé čtení.Mám i další díly tak jsem zvědavá.

27.05.2019 3 z 5