Motiv X přehled

Motiv X
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418472/bmid_motiv-x-uvN-418472.jpg 4 743 743

Fabian Risk série

Jak chytit sériového vraha, který nikdy nezaútočí stejným způsobem dvakrát? Brutální vražda jedenáctiletého syrského uprchlíka postaví před helsingborskou policii případ s možným rasistickým podtextem. Zdánlivě náhodných vražd přibývá a tým kriminalistů se záhy ocitá pod příliš velkým tlakem. Situace donutí Fabiana Riska, aby se vrátil do práce, ačkoli by raději dál bděl u lůžka své postřelené dcery, která je v kómatu a Fabian si to dává za vinu. Vrací se i šéfka oddělení Astrid Tuvessonová, která přerušila protialkoholní léčbu. Je tu však ještě něco – informace, jež po sobě zanechal Fabianův mrtvý kolega Hugo Elvin a jež mohou dosud soudržný tým vyšetřovatelů navždy změnit. A v sázce je i Fabianův život... Motiv X je úvodní část diptychu v rámci bestsellerové série krimipříběhů Fabiana Riska.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kalibr

Motiv X, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Motiv X. Přihlašte se a napište ho.

koki.veru
29.10.2024 5 z 5

Pěkná knížka,zajímavý příběh a samozřejmě otevřený konec. Moc pěkná a povedená série.

Boruvka.cerna
29.09.2024 4 z 5

(SPOILER) Vlastně se hlavní zločin nevyřešil, postranní ano, ale bylo to poutavé, napínavé. Nevím tedy, jak Fabian zdůvodnil, že si jen tak vlezl na půdu k Molanderově tchýni a klasika - zachránili ho švédští kolegové ze spárů smrti jen tak tak, když nečekali na jeho pokyn.
To jsou ale jen drobnosti. Nemám ráda násilí na dětech a jsem ráda, že tato část nebyla příliš podrobná.
Ale dojem z knihy - vše, co patří k detektivce. Jen se musím pustit co nejdříve do pokračování, ať nezapomenu vše podstatné z tohoto dílu. Autor totiž předpokládá, že si čtenář vše pamatuje a v pokračování se s rekapitulací nebo objasněním některých skutečností nezdržuje, což mi někdy dost chybí (když mě např.od posledního dílu dělily skoro 2 roky).

playada
02.08.2024 5 z 5

Líbilo. Ale jak už se tady psalo v komentech, jedná se o vícedílnou záležitost. Proto vás nesmí vyděsit, že věci nedávají smysl .

Knižní novinky (46. týden)

10.11.2019

Knižní novinky (27. týden)

01.07.2019

Kniha Motiv X v seznamech