Ivule_M komentáře u knih
Z této knihy mám smíšené pocity. Chvílemi jsem se kvůli napětí nemohla odtrhnout, místy mě štvaly hlavní postavy. A takový konec jsem nečekala...:-)
Zajímavá myšlenka paktu.Místy mi vadily pasáže v podstatě o ničem, bez kterých by se kniha odešla.konec plný překvapení :-)
Asi nejlepší částí bylo vzájemné špičkování a naschvály hlavních hrdinů :-) místy, pro mě, zbytečně dlouhé nudné pasáže.celkově se mi ale knížka líbila.určitě si přečtu i další knihy od autorky :-)
Ze začátku mě kniha moc nenadchla...poté se to však rozjelo a už nebylo možné se odtrhnout. Doporučuji :-)
Celá trilogie byla naprosto skvělá, plná napětí s trochou romantiky. Doporučuji. Určitě se k nim za nějakou dobu vrátím. :-)
Úžasný strhující příběh s mnoha nečekanými odhaleními. Napínavější než první díl. Nedá se od něj odtrhnout. Doporučuji! :)
Další krásný, i když místy smutný, příběh, který přečtete jedním dechem.
Pěkný příběh s nečekaným koncem. Text zpestřen zápisy z deníku, grafy apod. Už se těším na film :-)
Kniha, která se čte sama, jde ji jen těžko odložit a čtenář se nemůže dočkat až zjistí, jak to celé dopadne :-)
Ze začátku kniha nebyla moc záživná, v druhé části to však začalo být napínavé. Zajímavé pojetí příběhu.
Úžasná kniha od které je těžké se odtrhnout. Napínavá po celou dobu a během čtení jsem podezřívala úplně každého. Překvapivý konec. Vřele doporučuji :)