Ivule_M komentáře u knih
Podle mě lepší jak první díl - tam mi celkem vadilo, že bylo vše psáno z obou pohledů (v podstatě se jedna kapitola četla 2x). Když opomenu chyby, (vim, myslim...) tak se kniha četla sama. Příběh se mi líbil a vůbec bych neřekla, že je to kniha od české autorky. A ten konec? Už se nemůžu dočkat pokračování! :)
Pěkně zakončen příběh hlavních postav a popsány životy ostatních. A k tomu ilustrace a postřehy autorky. Krásná kniha.
Většinou knihy z války nečtu, ale tuto jsem na doporučení zkusila. Musím říct, že je to opravdu velmi silné. To, co se tam dělo...naštěstí ne vše bylo popsáno do detailu (jinak bych knihu asi nebyla schopná dočíst). Vyprávění z více pohledů mi úplně nevyhovovalo, protože jsem se chvílemi ztrácela. U mámy jsem občas nechápala, jak nemůže být naštvaná na doktora, sestry atd. a v podstatě ještě kárat ty, které se o nich nevyjadřovaly hezky. Ale o to lepším člověkem asi byla.
Napsané dobře, stránky rychle ubývaly. Ale přišlo mi, že kniha nemá pořádný příběh,který čtenář čeká. Další knihy ze série si přečtu, ale k této se vracet nebudu.
V porovnání s prvním dílem, je tento rozhodně lepší. Akce, Emma se chovala líp, odhalení minulosti. A chválím, že kapitoly z Carterova pohledu konečně nejsou ve třetí osobě.
Dávám 4* (3,5*,kdyby to šlo). Kniha se četla dobře, příběh nebyl špatný, ale Emma mi chvílemi přišla moc ufňukaná a kniha Bennet Mafia se mi líbila víc.
Wow! Tak to bylo naprosto úžasné. To jiskření mezi nimi, to jak Bianca Jacksona vždy uzemnila... A ty její přirovnání... Doporučuji
Čtivá kniha s trošku jiným vztahem hlavních hrdinů (spisovatelka, co se mu vloupala do apartmá a boháč). Ale musím říct, že chvílemi mě hlavní hrdinka dost štvala tím, jak pořád vše přirovnávala k románu. Za mě slabší 4*
Krásný romantický příběh, který místy vhání slzy do očí. Doporučuji
Knížka byla čtivá, ale mohla by mít klidně míň stránek. No a věk postav? Ten mi k tomuto příběhu absolutně neseděl. Jinak se mi moc líbily slovní přestřelky
Trošku slabší 4*. Kniha byla dobře napsaná a i když byl místy špatný překlad, četla se dobře. Těším se na díl s June a Masonem.
Nebylo to špatné, četlo se to dobře. Myslím, ale že by stačilo, kdyby to bylo jako pár stránek/kapitol navíc u Jamaica Lane.
Ze začátku kniha nebyla moc záživná. Pak se to ale rozjelo a četlo se samo????
Série Elitní klub králů se mi líbila, proto jsem sáhla i po téhle knize. Četla se dobře, ale přišlo mi, jak kdyby místy něco chybělo. A ten konec? Tak ten mě teda ,,rozsekal''????. Ale ze zvědavosti si určitě přečtu i další díl
Úžasná kniha! Příběh, kde si ženská nesedne z chlapa hned na zadek ????Doručuji????
Úžasná kniha????nemohla jsem se odtrhnout a přečetla ji jedním dechem. Do odhalení na konci jsem nevěděla, jak to bylo. A byla jsem velmi překvapená. Doporučuji????
Příběh sám o sobě nebyl špatný, místy jsem se i smála. Ale nějak snadno v knize všechno vychází. Možná by to chtělo nějakou větší zápletku.
Stejně jako ostatní knihy ze série se četla krásně. Líbilo se mi, že na konci se autorka vrátila k postavám z předešlých dílů. Doporučuji celou sérii :-)