Ivusak7 Ivusak7 komentáře u knih

Zajatkyně Zajatkyně Shannon Drake (p)

Nádherný příběh dvou mladých lidí z různých zemí. Arryn a Kyra skvělý pár, Arryna obdivuji za jeho trpělivost s Kyrou, tolik útěku a žádný se nepodařil, Kyru obdivuji za její vytrvalost a neústupnost... Skvělé napsané

26.09.2018 5 z 5

Čas zázraků Čas zázraků Cathy Maxwell

První kniha kterou jsem od této autorky četla a musím říct že jsem byla velmi překvapena... Knížka měla vše co bych od tohoto žánru očekávala, určitě si přečtu další knížky od této autorky. Příběh Abby a Andresse se mi velmi líbil hodnotím 5*

15.09.2018 5 z 5

Svatba z Vysočiny Svatba z Vysočiny Hannah Howell

Nádhera, příběh byl jiný než ty předchozí a to jsem již od této autorky jich pár přečetla. Hlavní hrdinka na začátku jako mladá dívka, nezkušená a postupem času se z ní stává dospělá žena. Její odvaha mě až překvapovala. Iain sice hodně uzavřený do sebe, ale velmi dobře si uvědomoval jak skvělého člověka vedle sebe má. Tuto knihu musím ohodnotit jedině 5*. Jistě se ke knize vrátím.

03.07.2018 5 z 5

Rozkoše léta Rozkoše léta Evie Hunter (p)

Knižka mě moc nenadchla, chvílemi se mi zdálo, že je příběh až moc zdlouhavý. Začátek a konec příběhu pěkný. Určitě bych něco z knihy vypustila. Asi jsem čekala od této knihy trošku víc.

24.11.2017 3 z 5

Osud z Vysočiny Osud z Vysočiny Hannah Howell

Jedna z mnoha skvělých knih od této autorky, líbil se mi příběh, dva zamilovaní bratři do jedné ženy. Bylo moc hezké zjistit že Maldie není sama a že jí její rodina neodvrhla, její matka s otcem se opravdu moc nevyvedli, ale díky tomu, že jí matka poslala se pomstít a zabít svého otce, poznala muže svého srdce a našla nevlastního bratra. Balfourovi trochu déle trvalo než přišel na to, že nemůže bez Maldie žít. Krásný příběh plný lásky.

30.10.2017 5 z 5

Bouřlivé vyznání Bouřlivé vyznání Johanna Lindsey

Skvělý příběh o Judith a Nathanovy, příběh o lásce, kde Nathan pohrdá šlechtou a stejně se zamiluje do bohaté dívky. Natahan mi velmi připomínal Anthonyho a Jamse. Všechny Maloryovi knihy se mi líbí v této se mi líbilo, že se tam objevilo i více postav z předchozích knih a také, že bude navazovat na příběh o Jack Maloryové.

31.08.2017 5 z 5

Něžná rebelka Něžná rebelka Johanna Lindsey

Další ze skvělých příběhů ze série
Malory Family. Anthony a Roslynn skvělý pár. Knížku jsem četla a nemohla se odtrhnout.

21.07.2017 5 z 5

Podivné manželství Podivné manželství Johanna Lindsey

Pěkně napsané, moc hezky se to četlo :)

11.02.2024 4 z 5

Svatba Svatba Julie Garwood

Zase spokojená četla se sama, opět čtu již po několikáté. Krásně napsáno ;o).

25.09.2023 5 z 5

Zajatá nevěsta Zajatá nevěsta Johanna Lindsey

Další skvěle napsaná knížka od této autorky. Příběh mě velmi bavil, byla to zas prozměnu změna. Knížku jsem zhltla ani nevím jak. Krásný příběh.

07.07.2023 5 z 5

Divoká hraběnka Divoká hraběnka Hannah Howell

Tak na tuhle knížku jsem se hrozně těšila. Příběh se mi celkově moc líbil, hlavně poznání obou hrdinů. Jen ten konce mi už přišel, takový natažený jinak se to četlo samo. Hezká historická romance

14.04.2023 5 z 5

Ohne v zime Ohne v zime Johanna Lindsey

Krásné napsané, nevím který díl ze série se mi líbil nejvíce. Hezký příběh dvou mladých lidí.

20.11.2022 5 z 5

Ukrytá vášeň Ukrytá vášeň Hannah Howell

Čekala jsem asi něco víc. První půlka mě velmi bavila od té druhé jsem se už nudila a konec byl už natažený. Autorka má i lepší knížky..

27.10.2022 3 z 5

Krásná je růže Krásná je růže Meagan McKinney

Moc hezký napsané, nevím který z dvou dílů se mi líbil více.. Jediné co mě vadilo byly ty natahováne obavy Christal.

23.10.2022 4 z 5

Rytíř mnoha srdcí Rytíř mnoha srdcí Kinley MacGregor (p)

Jsem nadšená, nemohla jsme se odtrhnout, hrozně mě tato knížka bavila přečtená za jeden den... Doporučuji k přečtení :o)

14.07.2022 5 z 5

Zloděj srdcí Zloděj srdcí Teresa Medeiros

Moc hezky napsané, děj pěkně utíkal i když bych občas někde něco zkrátila, knížka mě bavila. Lucy a Gerard tvořili moc hezký pár :)

13.06.2022 5 z 5

Za vším hledej Bridgertonovy Za vším hledej Bridgertonovy Julia Quinn

Hezké, nenáročné, oddechové čtení, jsem zvědavá na dalsí díly z této série.

01.04.2022 4 z 5

Ondina Ondina Shannon Drake (p)

Nádherný příběh... Knížka se četla sama, oba hlavní hrdinové i vedlejší postavy m bavili od začátku až dokonce...

19.02.2022 5 z 5

Hudba meče Hudba meče Julie Garwood

Znovu jsem si tuto knihu přečetla, ale za mě nejslabší díl z celé série. Líbil se mi, ale o něco méně než 1 a 2 díl.

07.02.2022 4 z 5

Peklo a ráj Peklo a ráj Shannon Drake (p)

Pamparádní příběh , knížka se četla sama, konec mě trošičku zklamal, ale na mém nadšení z této knihy se nic nezměnilo...

25.01.2022 5 z 5