jaja10 jaja10 komentáře u knih

Něžná pomsta Něžná pomsta Johanna Lindsey

Pěkný romantický příběh. Musím ale souhlasit s hlavní hrdinkou knihy Sheenou, nikdo tam v knížce neposlouchal, co chce ona..... Ale bylo to pěkné počtení. :-)

08.09.2013 4 z 5

Vévodkyně v přestrojení Vévodkyně v přestrojení Eloisa James

Mně se knížka líbila. Docela jsem se u ní pobavila, zvlášť mi bylo líto Jema (lord Strange), když si myslel, že se mu líbí chlapi. ;-)

07.09.2013 5 z 5

Šťastný Lucky Šťastný Lucky Sandra Brown

Pěkné a čtivé. Určitě stojí za přečtení.

24.08.2013 4 z 5

Nečekaně sexy Nečekaně sexy Linda Francis Lee

Nevím, jak bych měla tuto knihu okomentovat, snad jen slovy - neuvěřitelná slátanina.

21.08.2013 1 z 5

Má jediná láska Má jediná láska Katherine Sutcliffe

Krásná, dojemná, romantická knížka. Klidně si ji přečtu znovu a znovu.

20.08.2013 5 z 5

Skandální Skandální Karen Robards

Moje první kniha od této spisovaletky a musím říct, že se mi líbila. Uřčitě si od ní ještě něco přečtu.

20.08.2013 4 z 5

Mrtvá a živá (Rebeka) Mrtvá a živá (Rebeka) Daphne du Maurier

Hrozně jsem soucítila s mladou hlavní hrdinkou ( ani tady nemůžu napsat její jméno a to mi trochu vadilo, že nebyla pojmenována, snad jen druhá paní de Winter), jak byla vystrašená, jak trpěla, když si myslela, že ji manžel nemiluje, jak byla "šikanována" od komorné, první paní de Winter, Rebeky. Opravdu zajímavě, poutavě napsaný román. Moc se mi líbil, ale rozhodně hlavním hrdinům nepřeji takový život, jaký žijí......

14.08.2013 5 z 5

Střevíček pro Popelku Střevíček pro Popelku Nicole Jordan

Pěkná pohádka.....

12.08.2013 3 z 5

Náruč plná lásky Náruč plná lásky Linda S. Howington

Linda Howard píše skvělé knížky, které mě skoro nikdy nezklamou, a ani tentokrát mě nezklamala. :-)

08.08.2013 4 z 5

Hrdost a svoboda Hrdost a svoboda Janet Dailey

Pěkný příběh o vztahu Temple a Blade zasazený do skutečných událostí o životě a odsunu Čerokézů.

07.08.2013 4 z 5

Oddej se lásce Oddej se lásce Johanna Lindsey

Pohodové čtení. Chování Seliga k Erice mě občas vytáčelo, ale jinak se kniha četla dobře.

29.07.2013 4 z 5

Zatancuj si se mnou Zatancuj si se mnou Victoria Clayton

Ze začátku se mi tato kniha nijak zvlášť nelíbila, dokonce jsem uvažovala, že ji snad přestanu číst. Prostě mi přišla hodně zmatená, ale čím víc stránek jsme měla za sebou, tak tím víc se mi kniha líbila. Spousta různých osudů a příběhů odehrívajících se kolem postav z knihy. Jen mi bylo opravdu líto, že vztah Violy a Gilese, ten nejdůležitější, byl v knize jen velmi málo popsán. Rozhodně by se mi líbilo, kdyby byl napsán na víc stránek. :-) :-)

27.07.2013 4 z 5

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Tuto knihu jsem se rozhodla přečíst na základě celkem vysokého hodnocení. A musím říct, že jsem nelitovala. Samozřejmě mě místy rozčiloval jak Travis, tak Holu :-) (mimochodem, Holu se v knize vyskytovalo tolikrát, že mě to taky začalo rozčilovat), ale rozodně stojí za přečetní. Je to pohodová kniha u které se odreagujete.

23.07.2013 4 z 5

Zkrocení šarmantního rebela Zkrocení šarmantního rebela Suzanne Enoch

Knížka se mi líbila, sice jsem k ní nějaké výhrady měla, ale i tak se mi líbila.

23.07.2013 3 z 5

Chuť lásky Chuť lásky Sandra Brown

Opět povedený detektivní román s romantickou zápletkou. Kniha se četla dobře. :-)

20.07.2013 4 z 5

Vášnivá vdova Vášnivá vdova Thea Devine

Tak tahle kniha byla podle mě hrozná. Asi ani tu 1 hvezdičku si to nezaslouží, ale dávám ji za námět. Sice jsem to přečetla až dokonce, abych zjistila, kdo a proč to dělá.....Ale jinak mi to celé přišlo plýtké a kniha mě hrozně rozčilovala, vším. Vím, že už ji nikdy číst znovu nebudu. :-)

18.07.2013 1 z 5

Dcera kurtizány Dcera kurtizány Claudia Dain

No, tak ani nevím, co bych k této knize napsala. Byly tam malinké záblesky, které knihu trochu vylepšily, ale jinak se divím, že jsem ji přečetla. :-)

15.07.2013 2 z 5

Lord Belzebub Lord Belzebub Loretta Chase

Tak tato kniha mě nijak zvlášť neoslovila. Chase hlavního hrdinu vykreslila tak, že jsem si opravdu představovala, že se jedná o nějakou příšeru...... :-) tentokrát Chase moc nezabodovala.

13.07.2013 3 z 5

Půlnoční zpověď Půlnoční zpověď Candice Proctor

Knížky od Candice mám ráda, ale tuto jsem nečetla se stejným zaujetím jako další její knihy.

11.07.2013 3 z 5

Taťána a Alexandr Taťána a Alexandr Paullina Simons

No prostě opět nádherně napsané. Jsem ráda, že někdo dokáže tak krásně a poutavě psát, že si člověk ani nevšimne, že už je půl 5 ráno (ještěže byl víkend) :-)

09.07.2013 5 z 5