Jája92 komentáře u knih
Tuto knihu jsem četla před mnoha lety, ale okamžitě jsem si ji zamilovala a velice dlouhou dobu jsem měla ráda jméno Jessica :-)
Má povinná četba, ze které jsem nakonec i maturovala :-) Knihu jsem měla přečtenou za týden, byla zajímavá a zároveň velmi smutná
Výborná knížka, navíc pěkně tlusťoučka :-) Nelituji, že jsem si jí z knihovny půjčila.
Musím uznat, že mě kniha zaujala a jsem ráda, že jsem si jí v knihovně půjčila :-)
Nic jsem od této knihy neočekávala a dobře jsem udělala
Knihu jsem dostala na Vánoce a hltala jsem ji až do půl páté ráno , tak jsem se nemohla dočkat. A naplnila mé očekávání :-) Jen mě trochu zamrzel ten konec, určitě bych uvítala pokračování, zajímalo by mě, jak to dopadlo se Šárkou, zdali se konečně dočkala štěstí , jaký osud postihl Bena , ze začátku se mi moc líbil, ale ty žarlivé scény a dvojí metr, za kluka bych ho rozhodně nechtěla.
Tuším, že to byla má první přečtená kniha od této autorky a na nějakou dobu jsem hltala všechny knihy, které se mi dostaly do rukou a nelituji :-) Doufám, že ta sms byla od Teda!
Za mě výborné, nedávno jsem toho autora objevila a každá jeho kniha je velmi čtivá a zajímavě zpracovaná.
Byla jsem na tuto knihu natěšená, i když mě zarazilo, když jsem si v knihovně přečetla odkaz Francouzská odpověď na 50 odstínu šedi ( přece by nenapsali další tak hroznou trilogii). Bohužel stalo se tak. Kniha se nedala dočíst, jak byla nudná, hlavní hrdinka nesympatická a její muži jakbysmet. Druhý díl si rozhodně nepřečtu a nelituji toho. Škoda papíru, opravdu.
Hrůza! Celou dobu při čtení jsem nevěděla, zda-li se smát či zuřit. Autorka nemá nejmenší ponětí o světě BDSM, jak sama v jednom rozhovoru přiznala, že inspiraci čerpala z porna (proboha). Film jsem neviděla a jsem za to ráda. Aneb po zpopularizovaní této trilogie každý SMko provádí a podobně.
Naprosto úžasná kniha! Přečetla jsem jí za jediný den, tak moc byla dobrá, doufám, že se mi podaří přečíst i další knihy a podívat na seriál Cizinka :-)
Nemůžu si pomoct, ale při čtení této knihy jsem se ztrácela, přišlo mi, že je to chaoticky napsané.
Další kniha od autorky, do které jsem se s chutí začetla a hltala jsem jí až do konce. Jsem velice zvědavá na druhý díl!
Ihned od začátku mě kniha zaujala a četla se mi dobře, těším se na filmové zpracování
Byla jsem na knihu natěšená, ale přečtení mě docela zklamalo. Čekala jsem něco mnohem lepšího ...