Jája92 komentáře u knih
Námět zpočátku vypadal zajímavě, ale byla jsem poněkud zklamaná zpracováním příběhu
Od začátku mě kniha zaujala, Cody mi byla sympatická, Ben už o něco míň, překvapilo mě, když jsem zjistila, že je příběh inspirovaný skutečnou událostí a troufám si říct, že i pro toho, koho tato kniha vyloženě nenadchla, tak ho snad na malou chvíli donutila, se zamyslet nad tímto nelehkým tématem.
Krásná kniha, která mě pohltila :-) Vyžaduje delší čas, nejspíš to za jeden večer "nepřelouskate", ale stojí za to! Sledování životní pouti Macka od mládí až do dospělosti spolu s kusem historie krásné země, pro mě bylo dobrodružstvím :-)
I přesto, že jsem první díl nečetla, okamžitě jsem si Rachel oblíbila a mohu tuto knihu směle zařadit mezi ty, na které ráda vzpomínám. Doufám, že se mi podaří přečíst i další díly, velmi mě zajímá, jak vše bude pokračovat.
Fantasy moc nečtu, ale tato kniha mě dokázala celkem nenápadně vtáhnout do děje.
Velmi zajímavá kniha, kdy jsem měla možnost nahlédnout na válku z jiné stránky.
Z jedné strany mi byla Grace velmi nesympatická, ale popis života dělníků v továrně a tehdejší doby mě zaujal.
Jsem ráda, že se mi tato kniha dostala do rukou. I když jsem celou dobu věděla, jak příběh skonči, četla jsem slovo za slovem s nesmírným zaujetím.
Jedna z knih, která člověku utkví na dlouhou dobu v paměti. Je hrozné, co se v minulosti dělo a při čtení knihy mrazí, jak se něco takového mohlo stát malým dětem, matkám, otcům a další lidem.
Knihu jsem si půjčovala s jistým očekáváním, ale byla jsem poněkud zklamána. Film jsem neviděla, ale přesto nelituji, že jsem se k tomuto příběhu dostala.
Z počátku mě kniha nezaujala, chtěla jsem ji odložit, ale autorce se podařilo mě vtáhnout do děje a byla jsem nesmírně zvědavá, jak příběh dopadne.
Trochu jsem byla zklamaná z této knížky, první díl byl nesrovnatelně lepší, přesto se našly pasáže, které mě opět zaujaly a pobavily.
Od první kapitoly jsem se bavila, kniha je napsaná poutavě, svěže a zábavně. Hlavní hrdinka mi byla velmi sympatická.
Líbilo se mi, jak je kniha obsáhlá, osudy hl.hrdinek byly poutavé ..
Další příběh o životě arabské ženy, ze kterého místy až mrazilo.
Má první kniha od této autorky. Začetla jsem se hned od první kapitoly, velice dobře popsané, je hrozné, co se ženám děje na tomto světě.
Rozhodně to nebyla poslední knížka, kterou jsem si od autorky přečetla.
Má první kniha od tohoto autora a bylo to velice fajn čtení :-) Těším se na dalši ...