jana123 komentáře u knih
Skvělé, oddechové, nadnesené, veselé čtení. Od reality asi poněkud odtržené, ale vůbec to nevadilo. Určitě si přečtu i druhý díl.
četla se sama... zajímavý pohled "z druhé strany"... ale ten konec... spadla mi brada a dlouho mi trvalo, než jsme uvěřila. Moc hezky napsáno, mohu jen doporučit!
Kniha se četla moc hezky, přestože nejsem zrovna fanda magie, šarlatánství ani lidového léčitelství, tak jsem si knížku přečetla se zaujetím a dozvěděla se spoustu zajímavého, autorčin styl mi vyhovuje, určitě si v budoucnu od ní ještě něco přečtu.
Jsem moc ráda, že jsem se nenechala odradit ne příliš lákavým celkovým hodnocením a spoustou negativních ohlasů tady i jinde. Mně tato knížka velmi sedla. Ani chvíli mě nenudila, naopak jsem se místy velmi dobře pobavila, přitom to zdaleka nebylo povrchní, spíše naopak. A že to bylo chvílemi trochu přitažené za vlasy, mi vůbec nevadilo. Specifické obraty, ne zcela obvyklá větná stavba a celkově "tak trochu jiný jazyk" spisovatelky - to vše mi vyhovuje. Četla jsem od autorky krom jedné vše a tuto hodnotím jednoznačně jako nejlepší!