JanaK24 JanaK24 komentáře u knih

Zuzanka a její další příhody Zuzanka a její další příhody Catherine Metzmeyer

Zuzanka nás baví, jsou to jednoduché příběhy ze života školačky, velmi čtivé:)

Kamarád pro medvěda Kamarád pro medvěda Petr Horáček

Dojemný příběh o dvou medvědech, kteří se tak dlouho hledali, až se našli:)

04.01.2024 5 z 5

Vánoční příběh pejska a kočičky Vánoční příběh pejska a kočičky Vlasta Hurtíková

Syn je z knihy nadšený. Neustále se vrací k oblíbeným pasážím s panem Bobrem, hlavně k té se sněhulákem:)

Kapitán Bombarďák Kapitán Bombarďák Dav Pilkey

Syna tento styl humoru baví a vydrží u knihy dlouho. Nejraději má tu komiksovou část, tu znám nazpaměť i já:)

Mikeš Mikeš Josef Lada

Syn Mikeše zbožňuje. Zná snad všechny hlášky a neustále je doma opakuje. Nejčastěji slyším: O Pašíka ševců se starala babička. A ta se jednou pořádně rozzlobila, když nesla Pašíkovi jídlo a Pašík jí povídá: Jé, babičko, vždyť z toho ztloustnu!

Knižka o  Ferdovi Mravcovi Knižka o Ferdovi Mravcovi Ondřej Sekora

Tuhle jsem našla na půdě u našich. Měla dost poškozený obal, i uvnitř byla trochu potrhaná. Syn ji nechtěl vyhodit, tak jsme si zahráli na doktory a dali ji do "sádry":) Jednotlivé příběhy syna velmi baví, z postav má nejraději Ferdu a Pytlíka, o Berušce říká, že je škaredá:)

Človíčkova dobrodružství Človíčkova dobrodružství Pavel Teisinger

Syna moc baví Človíček, jak televizní, tak knižní zpracování. Nejčastěji si čte Jak tlačil kolečko:)

Jak Krtek ke kalhotkám přišel Jak Krtek ke kalhotkám přišel Eduard Petiška

U nás patří k nejčtenější knížce..

Povídání o pejskovi a kočičce Povídání o pejskovi a kočičce Josef Čapek

Jako malá jsem milovala Jak si pekli dort a Jak myli podlahu, hlavně jak jeden druhého drhli v neckách:)

Jak myška snědla měsíc Jak myška snědla měsíc Petr Horáček

Kniha je nejen krásně ilustrovaná, jako vždy, ale samotný příběh syna velmi zaujal. Po přečtení jsme museli do obchodu pro "měsíc"..