JancaMia komentáře u knih
Moc pěkná kuchařka s inspirativními recepty se sýry žervé
Kniha měla spád, ač je děj vsazen do minulého režimu charaktery zůstávají . Musím říct že jako náctiletá jsem ráda četla jeho knihy pro mládež, momentálně mě přitahují už delší dobu jeho romány pro dospělé a vždy mě něco překvapí .
Ke knize jsem se vrátila po letech (v roce 2013 půjčena v Břevnovské knihovně) , po letech knihu konečně vlastním za benefity z práce, humorný pohled na situace ze života . Avšak musím dodat že tyhle starší tituly od autorky mají větší štávu než nové (ty už mi příjdou spíchnuté horkou jehlou).
Po přečtení pár stránek jsem si vzpomněla že jsem tuto krásnou knížku četla v souborném vydáním "co neodvál čas" .
dcerka prvňačka nadšená, čte si sama nahlas a moc se jí příběhy líbí :)
kouzelná knížka pro dospělé i děti o tom jak by to v životě mělo být
Nechápu proč se kniha nedočkala nového vydání, tolik nadčasových funkčních věcí ohledně stravování . Vždy když brožurku otevřu objevím něco zajímavého .
další ze zlatého fondu české literatury, na autorovu stylu psaní obdivuji jak dokáže krásně jemnocitně vykouzlit baladickou povídku o obyčejných věcech ... kochání pro duši ..
Nostalgický prvorepublikový román, povrchnost šlechticů a velká láska .
A zase Adrian a jeho životní kotrmelce, jeden ze slabších deníku ale humor nechybí ..
tuhle pohádku jsem pořidila svým holčičkám protože si ji okolí hodně chválilo, výsledek ... čteme jína dobrou noc asi po miliontéprvé ... 8)
pořád nevím co si mám vlastně mýslet ,.. tak nebudu hodnotit ..
krásná oddychovka , autorku čtu velice ráda, zopakovala jsem si titul po pěti letech a opět velká radost ze čtení
pohádka pro velké holčičky protkaná lukulskými hody