JancaMia komentáře u knih
nelíbilo ... ale o odpadu bych nemluvila, nehodnotím nedokážu zařadit ... konzumní skandalistika tisíckrát omletých témat , myslím si že by to šlo i jinak ... reálněji
Hraní si s češtinou, hodně neousrodé, místy ploché o dva listy dál naopak hluboké myšlenky, celkově chaotické poznání světa.
tuhle pohádkovou knížku dostaly obe moje holky jako dárek ve školce k vánocům, nejprve jsem si myslela že to bude škvár , nicméně se ukázalo že kniha je velice poutavá a má krásné ilustrace od paní Švejdové
Oblibena knizka detstvi , jen chlapecka varianta , tusim tehdy oboje vydavala ceska sporitelna :) v perestrojce :)
Coby mala holcicka jsem tuto knihu ocenovala pro jeji rady prvni pomoci, taboreni, siti, cviceni , pece o sebe sama .
zajimave tema se vsemohouci hruzou te doby a kam az lide byly ochotni zajit ..
o zivote manzelskych paru a take o tom ze je to vsude stejne ... ctive lehke ale nenecha hlubsi dojem ...
skolni hricka 30 let, ktera ma svoje kouzlo pokud mate radi filmy tipu "skola zaklad zivota" a "cesta do hlubin studakovi duse" ... takova smes obeho ..
Kniha se cetla jednim dechem, opet tema mlady manzelsky par, krize, nevera a roztoceni kolotoce jmenem domaci nasili ..
Glosy ze zivota na americkem predmesti 70. let .
moralni pozitivni moudra do zivota, knihu jsem pred desiti lety koupila pri zavirani prodejny Albatrosu na prazske Hostivari a knihu nedam temer z ruky
O zivote zen na statcich a chalupach a dalsich gruntech jeste za cisare pana ... a o tom jaky tezky zivot to byl a co uz tehdy tropily klevety , jak to bylo tezke pro macechy i pro deti po nebozce .. a co se vse tehdy delo ..
Glosy 90. let vložené do hříčky, útlá knížečka a kolik je v ní zábavy .
Prvotina od dcery Lenky Lanczové, poměrně povedené a zábavné ale pár chyb by se tam našlo .
co říct bláznivé xdéčko se svojí idealistickou agitkou + základy pěstitelské práce s touto omamnou rostlinou a její využití v praxi pro začínající narkomany , dnes by to už asi neprošlo ale v divokých devadesátkách šlo vše ..