Jandapoly komentáře u knih
Nemusim moc valecne knihy,nemusim ani moc ceske autory.U teto knihy ale doopravdy smekam,uzasne napsana kniha.Pani Mornstajnova je pro me pani Spisovatelka.
Dlouho jsem se teto knize vyhybala.Podle obsahu takovy Romeo a Julie a do toho se mi nechtelo.
Jsem rada,ze jsem si ji precetla.Bouri se ve me spousta emoci smutek,znechuceni a silna potreba vetsinu z postav poradne proplesknout.
Takove Hunger games,akorat nelovili jeden druheho,ale prince.
I kdyz jsem daaaaaavno prekrocila cilovou skupinu,knizku jsem si uzila a odkladam ji s takovym tim pocitem - jeeee to bylo pekny .
(SPOILER) Priznam se,ja mam Chaola rada.Nemeli si s Celaeniu co vycitat.V prubehu trech knih oba pracovali pro krale,oba se ho bali a ani jeden proti nemu nebojoval.
To,ze ji umrela kamaradka je jiste zdrcujici,ale vzdyt ty holky si neustale lhaly,obe mely zavazna tajemstvi,ktere si umyslne nerekly a Calaena se ji vylozene vyhybala.Tomu se tedy rika pratelstvi.
Takze za me,pokus by nase kralovnicka nebyla chronicka lharka,treba by vse dopadlo jinak.
Ctvrty dil hodnotim kladne a s chuti se vrham na dasi .
U tehle knihy jsem mela stejny pocit jako u sledovani Metrixu.Uzasny dej,ale absolutne nevim o cem :)
Babicka je bozi.William je vtipny.Neresi se tam pseudo problemy - nemuzu s nim byt,protoze... Zabavna odlehcena oddechovka.