janesy janesy komentáře u knih

Pravidla dohazovačů Pravidla dohazovačů Rachel Van Dyken

Příjemná oddychovka, skvělé hlášky a super nápad napsat příběh z pohledu Iana.

28.03.2019 4 z 5

Počátek Počátek Dan Brown

Starý dobrý Dan Brown - nezklamal!

14.02.2018 5 z 5

Sladké vykúpenie Sladké vykúpenie Jamie McGuire

Cože? Není v plánu vydat další díly o osudech zbývajících bratrů? To snad ne... :( oblíbila jsem si je a ráda bych věděla, jak si poradí se životem i další kluci :(

22.04.2017 4 z 5

Rockový risk Rockový risk Kylie Scott

Perfektní, dobře jsem se bavila a jsem zvědavá na poslední díl.

10.04.2017 5 z 5

Jak svést ostýchavou dámu Jak svést ostýchavou dámu Sabrina Jeffries

3. díl mne už tak moc nepobavil, Gilesovo jednání mne často "štvalo" ale konec dobrý-vše dobré :) a babička nezklamala :)

25.08.2016 4 z 5

Pravda o markýzi S. Pravda o markýzi S. Sabrina Jeffries

Romantika každým coulem, takže se čtením na léto, pro které jsem se rozhodla, jsem spokojená :)

25.08.2016 4 z 5

Pátá cesta k pádu Pátá cesta k pádu K. A. Tucker

Pohodový příběh, který se rychle a dobře četl. Nad některými hláškami hl. hrdinů jsem se bavila.

22.06.2016 5 z 5

Rocková hvězda Rocková hvězda Kylie Scott

Autorka mne mile překvapila tímto příběhem, kdy hlavní postavy musely překonávat nejednu potíž, ale ta spousta chemie, co mezi nimi byla...no prostě super. David byl úžasný a nad hláškami Mala jsem se dobře bavila :). Knížku jsem zhltla za pár hodin a velice se těším na další díl.

08.05.2016 5 z 5

Zápisník jedné lásky Zápisník jedné lásky Nicholas Sparks

Krásný příběh plný lásky, často jsem měla slzy v očích :), ale film mne absolutně zklamal. Bylo zde spousty nepřesností např. jiné jméno městečka i hl. hrdiny, který v mládí měl špinavě blond vlasy a ve zralém věku (viz fotky v albu) a stáří byl černovlasý...
V knize má hl. hrdina jméno Nathan, ale v anotaci a filmu Noah - chyba překladu, či jak si to mám vysvětlit?

18.04.2016 5 z 5

Scotland Street Scotland Street Samantha Young

No i já dávám 5*, nemohu jinak, tahle kniha se mi z celé série líbila nejvíc a samozřejmě Cole má sympatie i mé :)

14.04.2016 5 z 5

Krištáľový záliv vo Friday Harbore Krištáľový záliv vo Friday Harbore Lisa Kleypas

Na vydání v češtině jsem nečekala a pustila jsem se do slovenské verze. Milý příběh, první dva díly se mi však líbily více. Tady už podle mého názoru bylo mystična a kouzel trochu moc.

02.04.2016 4 z 5

Gabrielovo Inferno Gabrielovo Inferno Sylvain Reynard

Zda trilogii skutečně napsal chlap nevím, ale děvčata, je přece jasné, že chlapi jsou z Marsu ne? Jinak
kniha by mohla být na 200 stránkách a pořád by řekla vše-některé pasáže byly dle mého názoru zbytečně moc detailně popisovány. Jinak námět mne oslovil a líbil se mi, vyjma věcí duchovních (to se týká celé trilogie a v mém případě to není můj šálek kávy) a sáhodlouhých citací z Danta apod.

15.02.2016 4 z 5

Až léto skončí Až léto skončí Penelope Ward

Tak s touhle knihou mne autorka zklamala. Už jsem od ní četla lepší :(

27.03.2021 2 z 5

Ženich z Vysočiny Ženich z Vysočiny Hannah Howell

Za mne prozatím nejlepší kniha z prvních osmi dílů. Moc mne bavily hlášky a chování Sigimora-byl jedinečný :).

15.05.2019 4 z 5

Talisman pro štěstí Talisman pro štěstí Helena Hunting

No, nevím, kniha mohla být o polovinu stran tenčí a pořád by to stačilo. Lily nerozhodnost a neustálé váhání a obavy, zda ji Ethan opět neopustí mne docela slušně "točily". Také mi chybělo rozvedení vztahu Lily s otcem a nevlastní sestrou. Konec byl prostě najednou useknutý.

06.03.2019 3 z 5

Znám tě? Znám tě? Nika Peas (p)

Předešlé autorčiny 2 díly mne nalákaly, abych si přečetla i tento třetí příběh...Sorry, ale co to bylo? Vůbec se to nedá porovnat s předchozími příběhy. Teprve ve třetí třetině už to bylo zajímavější a jak píše níže Pedruska01, tak i mne neskutečně vytáčelo jméno Zuzanko, kdyby to bylo aspoň Zuzko....a to nebudu popisovat myšlenkové pochody hl. hrdinky..............dvě hvězdičky až až.

29.11.2018 2 z 5

Sladké zabudnutie Sladké zabudnutie Jamie McGuire

Perfektní, další bříběh o Maddox boys. A TJ? No také jsem byla překvapená po zjištění jeho totožnosti :)

22.04.2017 5 z 5

Tajemství skrytého kláštera Tajemství skrytého kláštera Karel Cubeca (p)

Ano, jak říká níže Dormar, kniha není špatná ale ani zázračná. I já jsem filosofické pasáže, které byly někdy i na 5 stranách přeskakovala, zrovna tak myšlenky autora o jiných náboženstvích apod. Šla jsem pouze po ději a osudu hl. hrdinů. Čím více čtu další knihy téhle série, tím více se autor zabývá myšlenkami o bytí či nebytí, smyslu života......o těchto tématech by měl napsat myslím samostatnou knihu a nezahlcovat tím vlastní děj knihy. Jak se říká "všeho s mírou...."

02.04.2017 3 z 5

Reportér Reportér Sandra Brown

Výborná kniha!

02.01.2017 5 z 5

Nejhlubší tajemství Nejhlubší tajemství Sandra Brown

Oproti jiným knihám mne zde autorka tak trochu zklamala. Jiné příběhy má mnohem poutavější, přesto se čte Sandra Brown tak, jako vždy velice dobře.

12.11.2016 4 z 5