jani.ruzicko komentáře u knih
No... mám z toho takové rozporuplné pocity. Sáhodlouhé v podstatě monology z minulosti mě moc nebavily a přišly mi hodně utahané... na druhou stranu chvíle strávené s Owenem mi přišly super... bohužel těchto chvil tam bylo ale méně než bych čekala či než by se mi líbilo... takže 3 z 5*, určitě by to šlo lépe uchopit =)
Nebylo to špatné, možná trochu zdlouhavé... Tru mě docela štvala, tím jak byla děsně nerozhodná a vůbec nevěděla, co chce... po týdnu chození už potřebovala trochu prostoru a odstup, jako vážně? Občas mi připadala jako dítě =D nejdřív je přesvědčená, že ho opustí a že už s ním nechce mít nic společného a pak jí Dá Jake prstýnek, TEN prstýnek a ona hned řiká ANO.. trochu prodejná, ne?! =D myslím, že z pohledu Jakea by to bylo mnohem zajímavější =) Začátek, kdy Tru vyprávěla jen svoje myšlenky mi přišel děsně dlouhej a i když vyprávěla, jak to všechno bylo, tak to bylo lehce nezajímavé... každopádně pak už se to četlo lehce =) na podobné téma je ale lepší série Stage Dive. =)
Není co řešit. HP knížky miluju. Nikdy neomrzí. =)
Přišlo mi, jak kdyby to psala nějaká patnáctka... Ze začátku to nebylo špatný, ale pak už byla Sára furt jen ufňukaná a ubulená. Will byl docela fajn. Naprosto mě ale iritovalo používání slova "JEJ" místo slova "HO", znělo to děsně knižně a vůbec se to nehodilo, rozhodně né v každé větě (jako vážně, zájmeno HO není sprosté slovo!), dále používání slova "TADY" místo "SEM" - možná v nějaké hantilce je to OK ale rozhodně né v klasické češtině. Navíc všechny věty byly psané v přítomném čase a v podstatě v "procesu", což je další nesmysl, takhle nikdo nemluví. Za mě je nejhezčí obálka :D
Přišlo mi, že se toho tam moc nedělo (na druhou stranu, někdy méně - je více) a přesto stránky rychle ubíhaly... =) Určitě oddychovka, co neurazí =)