jani.ruzicko jani.ruzicko komentáře u knih

Chci tě Chci tě Jen Frederick

Za sebe musim říct, že jsem dost nadšená! =D
Nekonvenční, drsné, dojemné a přesto plné lásky. Příběh mě velmi mile překvapil.

Až když jsem ho dočetla, došlo mi, že autorku už znám z knížek, které vytvořila ve spolupráci s Elle Keenedy pod pseudonymem Erin Watt.

Doufám, že se dočkáme další její sólové tvorby.
Určitě mohu doporučit!! =)

02.02.2020 5 z 5

Nesnáším tě Nesnáším tě Vi Keeland

Velké díky za takové skvělé autorky, co dokáží každý příběh něčím obohatit.
Zbožňuji jejich tvorbu a vždycky jsem strašně natěšená, co zase vymyslí. =)
Příběh Reeda a Charlotte mě vtáhl hned na začátku a já si oba velmi oblíbila.
Rozhodně mohu doporučit!!!♡

30.11.2019 5 z 5

On On Elle Kennedy

Mě příběh nezklamal. Bylo to celkem roztomilé, na 2, tak velké chlapíky =) Bavila jsem se, dojala, prostě to mělo vše, na co jsem u autorek zvyklá. Za sebe mohu určitě doporučit, pokud Vám tedy není toto téma nepříjemné =)

30.08.2019 5 z 5

Plán Plán Elle Kennedy

Nemyslím si, že by tohle byl nejhorší díl, je stejně skvělý jako předchozí, jen trochu jiný... U scén, kdy se Gar a Logan prali o to, kdo z nich bude kmotrem, jsem se fakt pobavila a scéna, kdy Gar vybírá jméno pro dítě, mě vážně dostala a když jsem si to představila, fakt jsem se zasmála ! :D Některé scény mě i dojali... no a na závěr, když si malou holčičku vezme Dean do rukou a nakonec koluje přes všechny chlapy v knize... bože, kdo by nechtěl vidět to mimčo ve velkých rukou krásných a svalnatých chlapů :D
Série off-capmpus je skvělá celá a fakt mě teď štve, že je tohle poslední díl... ke všem knížkám se určitě vrátím. Doufám, že jak se všude dočítám, skutečně autorka plánuje další "pokračování" tentokrát třeba fotbalistů, se kterými už jsme se setkali :)

02.08.2017 5 z 5

Nevhodné! Nevhodné! Vi Keeland

Myslím, že Vi to umí lépe. Tím nechci říct, že by se mi příběh nelíbil, to vůbec... chvílemi to bylo dost smutné, jen ke mně málokdy ty emoce opravdu dorazily... =) Jako oddychovka ale v pořádku =)

07.07.2021 4 z 5

Na co slova nestačí Na co slova nestačí Brigid Kemmerer

Stejně jako první díl, jsem si i tento druhý moc užila.
Příběh je hodně ze života, všichni víme, že se takové věci dějí a mě hrozně těší, že se o nich "mluví", že se na ně upozorňuje a jsem ráda, že zde to skončilo happyendem, myslím, že by to mohlo dát naději těm, kteří se do takových situací dostanou =)

Moc se mi líbilo vykreslení toho, jak se člověk dokáže sám se sebou prát a nakonec nad sebou zvítězit.

Tato série se velmi snadno stala jednou z mých oblíbených, možná je to tou krásnou formou psaní, možná čtivostí a nebo je to prostě těmi sympatickými postavami a emocemi, které z nich čiší ❤

Určitě mohu doporučit!!! ❤????

04.02.2021 5 z 5

Aiden Aiden Melanie Moreland

Aiden je pro mě prostě velkej medvídek, i když by to určitě nerad slyšel ❤ =D

Moc mě jeho příběh lákal a rozhodně jsem nepocítila ani náznak zklamání. =)

Pánové z BAM jsou perfektní a netrpělivě se už těším na další díly =)

04.08.2020 5 z 5

Kontrakt 2 Kontrakt 2 Melanie Moreland

Moc nemám ráda tyhle dodělávané díly... většinou nestojí za nic a postavy, které jste měli rádi se Vám zprotiví... naštěstí tohle ale bylo jiné a já si to moc užila =)
celé jsem to teda brobulela, ale i tak super =)

01.07.2020 5 z 5

Bennett Mafia: Zakázaná láska Bennett Mafia: Zakázaná láska Tijan (p)

Vím, že se opakuji, ale miluju to Mafiánské prostředí a když se to spojí s romantickou linkou je skvělý příběh zaručen. =)

Možná jsem to čekala ještě o trochu drsnější, ale i tak za mě super.
Už jsem od Tijan něco četla, takže vím, že je to skvělá autorka a doufám tedy v přeložení dalších jejich děl. Zároveň by bylo docela fajn kdyby v budoucnu z tohoto příběhu udělala sérii o všech Bennettových =)

19.06.2020 5 z 5

Rytmus, já & Malychin Rytmus, já & Malychin Mariana Zapata

Vlastně je to spíš taková legrace než úplná romantika =D ale mě se to líbilo, bavila jsem se, pochechtávala, věčné škádlení všech a všeho byla fakt střelba =D

29.04.2020 5 z 5

Miluj mě kdekoli Miluj mě kdekoli Jennifer Probst

Moc se mi líbilo vzájemné škádlení hlavních hrdinů. Raven byla drsňačka a nedala si nic líbit a Dalton byl uvnitř fakt skvělej chlap =) Vtipné, dojemné, čtivé - dostala jsem všechno, co mám ráda a mohu doporučit =)
Těším se na poslední díl =)

10.01.2020 5 z 5

Malum – část druhá Malum – část druhá Amo Jones

Na začátku série mi nedávalo nic smysl, ale tento díl mi naopak přišel naprosto jasný a hodně věcí se pro mě vysvětlilo. Svým způsobem mi přišlo, že všichni králové v přítomnosti Tillie trochu měknou, ale vlastně to bylo celkem milé =)

Nate a jeho dvě JÁ se v něm celý příběh stále perou a já jsem ráda, že nakonec alespoň lehce převládá ta jeho lidštější stránka.
Mrzí mě Deamonův osud, od začátku jsem stále doufala...

Věřím, že to není konec série, protože jsem v tomto díle viděla příslib dalších příběhů jako je Brantley a Saint a nebo třeba Abel a Bailey... Budu se těšit =)

25.11.2019 5 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

"Not broken, just scratched"

Za mě velmi příjemné čtení. Zasmějete se, naštvete se, je to milé a vůbec ne blbé. =) Děsila jsem se velkého počtu stránek, myslela jsem si, že se budu trápit, abych to dočetla, ale nakonec vůbec. Naopak to uteklo velmi rychle, až je mi líto, že je konec.

Mohu doporučit, jako odpočinkové čtení. =)

09.07.2018 5 z 5

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Tak opět nám Elle Kennedy ukazuje, jak skvělou autorkou je. Tohle sice neměla pod palcem sama, ale to na tom nic nemění. =) Slvěle jsem se bavila. Hodně jsem se nasmála. Příběh byl skvělý a postavy sympatické. Blake byl takový obří medvídek. =D Žíši, více takových knih !!! =D

11.02.2018 5 z 5

Nightingale Way Nightingale Way Samantha Young

Dá se říct, že vlastně už od začátku jsem byla dojatá. Příběh byl zase malinko jiný než předchozí díly, tím, že se tam hodně řešila Maia, ale vůbec mi to nevadilo. Logan i Grace byli velmi sympatičtí a fajn. Samozřejmě to neměli lehké, ale zládli se se vším vypořádat. Opět jsem se velmi ráda setkala z hrdiny předchozích dílů a hlavně s oblíbencem Colem. ;o) Epilog z pohledů všech hrdinek je výborným a chtěným nápadem. Celá série je dle mého jednou z nejlepších vůbec a u mě v knihovně má své čestné místo. =) Jen mě mrzí, že už je vážně konec.

01.02.2018 5 z 5

Milenec z temnot Milenec z temnot J. R. Ward (p)

Jsem velmi příjemně překvapená! =) Sice mi nějakou dobu trvalo než jsem se začetla, nebo spíš zorientovala, vzhledem k velkému počtu postav, ale nakonec jsem se do toho dostala a vážně se mi příběh zalíbil. Bavila jsem se a jsem ráda, že svět upírů pojala autorka zase trochu jinak, než to známe. Erotika, jak někdo uvádí na štítku, to dle mého není, na druhou stranu ale pro každého asi erotika znamená něco jiného =D Knížku určitě nečtu naposled a rozhodně přijímám i všechny další díly! =)

30.12.2017 5 z 5

Pilot playboy Pilot playboy Vi Keeland

Jsem lehce zklamaná. Moc jsem tam Penn a Vi nepoznávala, přišlo mi to takové fádní.. ty rozhovory hodné 16letých děcek... Vždycky nevím, jestli to třeba není jen překaldem, takže kdoví? =)

Příště snad lépe =)

26.08.2021 4 z 5

Neopouštěj mě Neopouštěj mě Laura Kneidl

Druhý díl nebyl špatný, na první však neměl ani náhodou. =) Musím souhlasit, že to byl v podstatě zbytečný díl, stačilo přidat pár stránek v tom prvním a obsáhlo by se to také =)

28.05.2021 4 z 5

Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Velmi čtivé, zajimavý příběh i postavy =)
Jen jsem na sebe naštvaná, že jsem opět nepočkala, až vyjdou všechny díly =/ teď musim vydržet =D

01.02.2021 5 z 5

Bentley Bentley Melanie Moreland

Není to ten typ příběhu, který Vás dostane do kolen. Je to taková pěkná, milá oddechovka a já si to vlastně užila =)

Postavy mi byli hodně sympatické a určitě i proto se příběh četl tak lehce. Myslím, že hned od začátku je jasné, kdo bude ten padouch, ale nevadilo mi to.

Moc se těším na příběh o Aidenovi! )

30.03.2020 4 z 5